Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

AdSense-inkomsten

Indelingen met een ander opbrengstenaandeel

Sommige indelingen voor automatische advertenties hebben een ander opbrengstenaandeel dan standaard AdSense voor content-indelingen. Voor deze indelingen gelden ook aanvullende beleidsregels die u moet erkennen om de indelingen te kunnen gebruiken.

Dit is een lijst van indelingen met een ander opbrengstenaandeel:

Indeling Opbrengstenaandeel Toepasselijk beleid
Advertentie-intenties 51% Beleid inzake AdSense voor zoeken
Gerelateerde zoekopdrachten voor automatische advertenties 51% Beleid voor aangepaste zoekadvertenties