Ilmoitus

Käy Omalla AdSense-sivulla, jolta löydät räätälöityjä tietoja tilistäsi. Niiden avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

AdSense-tulot

Eri tulojen jakoa käyttävät muodot

Joissakin Automaattisten mainosten muodoissa käytetään tavallisista AdSense for Content ‑muodoista poikkeavaa tulojen jakoa. Näitä muotoja voi käyttää, kun niihin sovellettavat muut käytännöt on kuitattu.

Seuraavissa muodoissa käytetään poikkeavia tulojen jakoja:

Muoto Tulojen jako Käytännöt, jota asia koskee
Mainostarkoitukset 51 % AdSense for Search ‑käytännöt
Automaattisten mainosten samantyyppinen haku 51 % Custom Search ‑mainoksia koskevat käytännöt

Oliko tästä apua?

Miten sivua voisi parantaa?
true
AdSense-sivusi

Tutustu AdSense-sivuun – uuteen resurssiin, joka sisältää tiliäsi koskevia räätälöityjä tietoja ja uusia mahdollisuuksia ja jonka avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Haku
Tyhjennä haku
Sulje haku
Päävalikko
9854613418058964868
true
Ohjekeskushaku
true
true
true
true
true
157
false
false