Polítiques d'implementació d'anuncis

Polítiques d'emplaçament d'anuncis

Feu clic en un dels enllaços següents per anar a la secció corresponent:

Evitar clics accidentals
Fomentar clics accidentals
Desviar l'atenció cap als anuncis
Emplaçar els anuncis sota una capçalera enganyosa
Dissenyar un lloc web de manera que el contingut quedi desplaçat a la meitat inferior de la pàgina
Alinear imatges amb anuncis
Canviar el format del contingut perquè s'assembli al dels anuncis
Oferir compensacions
Distància entre els anuncis i els jocs Flash

Garantir l'emplaçament correcte dels anuncis
Inventari valuós
Anuncis que s'actualitzen automàticament
Anuncis en pàgines d'agraïment, de sortida, d'inici de sessió o d'error
Anuncis en contingut dinàmic
Anuncis en correus electrònics
Anuncis en una aplicació de programari
Anuncis en una finestra nova
Anuncis en finestres emergents i latents
Anuncis en un lloc web amb finestres emergents o latents
Anuncis en contingut que no podem avaluar
Anuncis a la mateixa pàgina o lloc web que un altre editor
Anuncis en un lloc web allotjat (p. ex., Blogger)
Mostrar un lloc web de tercers a la vostra pàgina

Evitar clics accidentals

Fomentar clics accidentals

Els editors no estan autoritzats a incitar de cap manera els usuaris a fer clic als anuncis de Google. Això inclou implementar els anuncis de manera que es puguin confondre amb altres continguts del lloc web, com ara menús, elements de navegació o enllaços de baixada.

Aneu amb compte quan col·loqueu enllaços, botons de reproducció, botons de baixada, botons de navegació (p. ex., "Anterior" o "Següent"), finestres de joc, reproductors de vídeo, menús desplegables o aplicacions a prop dels anuncis, ja que això pot generar clics accidentals. Encara que el disseny fomenti els clics accidentals de manera involuntària, és possible que els editors rebin una notificació d'infracció.

Understanding Policy: Accidental Clicks

Torna a dalt

Desviar l'atenció cap als anuncis

Els editors no estan autoritzats a desviar l'atenció cap als seus anuncis de Google de manera innecessària o poc natural; per exemple, fent servir el següent:

• animacions cridaneres que dirigeixen la vista de l'usuari als anuncis
  • fletxes o altres símbols que assenyalen els anuncis

Understanding Policy: Unnatural Attention to Ads

Torna a dalt

Emplaçar els anuncis sota una capçalera enganyosa

És important que no enganyeu de cap manera els visitants del vostre lloc web i que aquests puguin distingir fàcilment entre el contingut i els anuncis de display de Google. Aquesta política prohibeix col·locar anuncis sota capçaleres enganyoses com ara "Recursos" o "Enllaços útils". Els editors només poden etiquetar els anuncis de Google com a "Anuncis" o "Enllaços patrocinats".

A més, tal com es mostra a continuació, la capçalera d'un lloc web es pot interpretar com una etiqueta d'anunci inadequada. Com que en aquesta posició els anuncis poden semblar enllaços o fitxes en comptes de publicitat, aquest tipus d'implementació es considera inacceptable. Reviseu el vostre lloc web i el seu disseny amb cura per garantir que això no passi.

Els editors no estan autoritzats a utilitzar un llenguatge que inciti els usuaris a fer clic als anuncis, com ara:

• "No dubteu a fer clic en un anunci."
  • "Contribuïu a la causa fent clic en un anunci."
  • "Ajudeu a mantenir aquest lloc web actiu. Doneu un cop d'ull als nostres patrocinadors."
  • "Necessitem un servidor nou. Ajudeu-nos!"

Torna a dalt

Alinear imatges amb anuncis

Els editors no poden provar d'associar imatges concretes als anuncis individuals que es mostren als seus llocs web. Aquest tipus d'implementació pot confondre els usuaris, que poden suposar que la imatge està directament relacionada amb les ofertes de l'anunciant, la qual cosa infringeix les nostres polítiques.

Torna a dalt

Dissenyar un lloc web de manera que el contingut quedi desplaçat a la meitat inferior de la pàgina

Els editors han d'evitar els dissenys en què els anuncis desplacen el contingut cap a la meitat inferior de la pàgina, ja que això fa que als usuaris els costi distingir entre el contingut i els anuncis.

Torna a dalt

Canviar el format del contingut perquè s'assembli al dels anuncis

Els editors no poden implementar anuncis de Google de manera que quedin camuflats. Això també inclou canviar el format del contingut que hi ha al voltant perquè s'assembli al dels anuncis. Si un editor col·loca anuncis en pàgines de resultats de cerca que no són de Google, els resultats de la cerca han de poder distingir-se clarament dels anuncis. Per obtenir més informació, consulteu les nostres polítiques d'AdSense per a cerques.

A l'exemple següent, el format del contingut és molt semblant al dels anuncis, de manera que és difícil distingir-los. Per tant, no es permet aquesta implementació.

Torna a dalt

Oferir compensacions

Està prohibit oferir compensacions o incentius de qualsevol tipus a canvi de clics als anuncis.

Torna a dalt

Distància entre els anuncis i els jocs Flash

Quan emplaceu anuncis de Google en llocs web de videojocs Flash, us recomanem que mantingueu una distància de 150 píxels com a mínim entre els anuncis i la vora d'un joc. Penseu que quan els usuaris estan concentrats en un joc Flash i hi fan clic frenèticament, és probable que es produeixin clics no vàlids. Com que cada joc i cada lloc web són únics, alguns jocs poden necessitar una distància més gran en funció del tipus de joc i de com s'hi juga. Per obtenir més instruccions, consulteu l'article Anuncis d'AdSense per a continguts en pàgines de videojocs.

Torna a dalt

Garantir l'emplaçament correcte dels anuncis

Inventari valuós

La publicitat i qualsevol altre material promocional de pagament present a les vostres pàgines no han d'excedir-ne el contingut. A més, el contingut que proporcioneu ha de ser valuós i captar l'atenció dels usuaris que visiten la vostra pàgina. Per aquest motiu, podem limitar o desactivar la publicació d'anuncis en pàgines que no aportin cap valor, que n'aportin poc o que tinguin un excés de publicitat, fins que s'hi facin canvis.

Aquí teniu alguns exemples de pàgines inacceptables:

Mireu aquest vídeo per entendre millor la nostra política d'inventari valuós.

Parlem de polítiques: informació sobre la política d'inventari valuós (cap. 5)

Torna a dalt

Anuncis que s'actualitzen automàticament

Els editors no estan autoritzats a actualitzar una pàgina o un element d'una pàgina si l'usuari no en sol·licita l'actualització. Això inclou la col·locació d'anuncis en pàgines o emplaçaments que redirigeixin els usuaris o s'actualitzin automàticament. Els editors tampoc no poden mostrar els anuncis fins que no hagi passat un període de temps predefinit (anuncis pre-roll) abans que els usuaris no hagin pogut veure el contingut, com ara els vídeos, jocs o baixades.

Torna a dalt

Anuncis en pàgines d'agraïment, de sortida, d'inici de sessió o d'error

Els editors no estan autoritzats a publicar anuncis en pàgines sense contingut, com ara pàgines d'agraïment, d'error, d'inici de sessió o de sortida. Aquestes pàgines són les que els visitants veuen en un lloc web abans de sortir del domini o després de dur a terme una acció específica al lloc web, com ara una compra o una baixada.

Com que els anuncis esdevenen el focus d'atenció d'aquests tipus de pàgines, el visitant pot pensar equivocadament que són contingut real. Per aquest motiu, no podeu col·locar anuncis en aquestes pàgines.

Torna a dalt

Anuncis en contingut dinàmic

Els editors no poden emplaçar anuncis de Google en pàgines que se centrin principalment en contingut dinàmic (com ara xats en directe, missatgeria instantània o comentaris que s'actualitzen automàticament).

Torna a dalt

Anuncis en correus electrònics

Per garantir l'eficàcia dels anuncis de Google tant per als editors com per als anunciants, els editors no estan autoritzats a col·locar anuncis de Google en missatges de correu electrònic ni al costat d'aquests missatges, quan siguin el focus d'atenció de la pàgina.

Torna a dalt

Anuncis en una aplicació de programari

Els editors no estan autoritzats a distribuir anuncis de Google o quadres d’AdSense per a cerques mitjançant aplicacions de programari com ara, entre d'altres, barres d'eines, extensions de navegador i aplicacions d'escriptori. El codi d'AdSense només es pot implementar en tecnologies WebView aprovades i pàgines basades en web.

Torna a dalt

Anuncis en una finestra nova

Els editors no estan autoritzats a obrir anuncis de Google en una finestra nova ni alterar el resultat de fer clic en un anunci. Per obtenir més informació, consulteu l'article Obrir els anuncis en una finestra nova. Tingueu en compte que aquesta política no s'aplica als anuncis d'AdSense publicats mitjançant assignació dinàmica a través de Google Ad Manager.

Torna a dalt

Anuncis en finestres emergents i latents

Els editors no estan autoritzats a col·locar anuncis de Google en finestres que l'usuari no hagi obert de manera intencionada (p. ex., fent-hi clic). A més, els anuncis de Google no es poden emplaçar en finestres del navegador web que no tinguin controls de navegació, inclosos els botons de navegació per anar cap enrere i cap endavant i un camp d'URL editable.

Torna a dalt

Anuncis en un lloc web amb finestres emergents o latents

Els editors no estan autoritzats a col·locar anuncis de Google en llocs web que tinguin més de tres finestres emergents. Les finestres emergents que s'obren en llocs web no han d'interferir en la navegació, modificar les preferències dels usuaris, iniciar baixades ni distribuir virus.

Els editors no estan autoritzats a col·locar anuncis de Google en llocs web que continguin o activin finestres latents.

A més, els llocs web que utilitzen AdSense no poden incloure cap programari que activi finestres emergents, modifiqui la configuració del navegador, redirigeixi els usuaris a llocs web no desitjats o interfereixi de qualsevol altra manera en la navegació normal al lloc. És responsabilitat vostra garantir que les xarxes publicitàries i els afiliats no utilitzin aquests mètodes per dirigir el trànsit a pàgines que continguin el vostre codi d'AdSense.

Torna a dalt

Anuncis en contingut que no podem avaluar

Per tal de protegir la qualitat de la nostra xarxa publicitària, podem desactivar la publicació d'anuncis en contingut que no es pot avaluar. Això inclou, entre d'altres, el contingut que bloqueja el fitxer robot.txt de Google i el contingut protegit amb contrasenya si l'editor no ha proporcionat les credencials d'inici de sessió a Google.

Torna a dalt

Anuncis a la mateixa pàgina o lloc web que un altre editor

Si un lloc web compleix les nostres polítiques del programa i l'empresa o el propietari del lloc web us ha donat permís per mostrar-hi anuncis, podeu col·locar el vostre codi d'anunci a la mateixa pàgina que el codi d'un altre editor. Ara bé, cal que us poseu en contacte amb la vostra empresa d'allotjament de pàgines web o amb el propietari del lloc web per obtenir permís per mostrar-hi anuncis. A més, només se us cobraran els clics i les impressions corresponents als blocs d'anuncis associats al vostre compte.

Tingueu en compte que cada editor és responsable del contingut del lloc web en què es col·loca el seu codi d'anunci. Si detectem un lloc web que infringeix les nostres polítiques, ho notificarem a tots els editors que hi tinguin codi d'anunci.

Torna a dalt

Anuncis en un lloc web allotjat (p. ex., Blogger)

Podeu col·locar el codi d'AdSense en qualsevol pàgina que compleixi les nostres polítiques del programa, inclosos els llocs web allotjats. Tanmateix, tingueu en compte que per utilitzar AdSense, és possible que necessiteu tenir accés al codi font HTML del vostre lloc web. També heu de comprovar i determinar si el fet d'utilitzar AdSense infringeix les condicions del servei del vostre amfitrió.

Torna a dalt

Mostrar un lloc web de tercers a la vostra pàgina

Quan un lloc web mostra el lloc web d'un tercer dins d'un marc o d'una finestra, es considera que utilitza un entramat de contingut. Queda totalment prohibit l'emplaçament d'anuncis de Google en aquest tipus de pàgines.

Torna a dalt

Ha estat útil?
Com ho podem millorar?

Necessites més ajuda?

Inicia la sessió per obtenir opcions d'assistència addicionals que et permetin resoldre el problema ràpidament