Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Advertentietargeting

Cookiematching

Standaard kan Google tags voor cookiematching plaatsen in het advertentiemateriaal voor kopers die de vertoning niet hebben gewonnen. Dit gedrag wordt uitgezet als niet-gepersonaliseerde advertenties of beperkte gegevensverwerking zijn aangevraagd via de instelling op accountniveau (AVG, CPRA) of de uitgevertag (niet-gepersonaliseerde advertenties, beperkte gegevensverwerking).