Onlangs hebben we Uw AdSense-pagina gelanceerd. Hier vindt u gepersonaliseerde informatie over uw account waarmee u het maximale uit AdSense kunt halen.

Aangepaste zoekadvertenties

Met het Google-product Aangepaste zoekadvertenties kunnen uitgevers met hun eigen zoekmachinetechnologie inkomsten genereren via hun zoekresultatenpagina's.

Aangepaste zoekadvertenties zijn momenteel alleen beschikbaar voor een beperkt aantal uitgevers. Als u denkt dat uw site hiervoor geschikt is, raden we u aan meer informatie te lezen en u aan te melden.

Als u al een product van Google Aangepast zoeken gebruikt, zoals AdSense voor zoeken waarmee u zowel zoekresultaten als advertenties ontvangt, heeft u Aangepaste zoekadvertenties niet nodig. Met alle engines voor Google Aangepast zoeken kunnen automatisch inkomsten worden gegenereerd, zonder dat er extra stappen nodig zijn. U kunt bovendien de inkomsten bijhouden die zijn behaald in uw rapporten van AdSense voor zoeken.