Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Gestionar els llocs web

El lloc web està enllaçat a una plataforma de partners

Si el vostre lloc web està enllaçat a una plataforma de partners, pot ser que la plataforma controli parcialment o totalment determinades opcions de configuració (anomenades propietats de les plataformes de partners) al trànsit compartit.

El trànsit compartit fa referència a qualsevol sol·licitud d'anunci en què hi hagi tant l'identificador d'editor com l'identificador d'editor de la plataforma. Si el codi d'anunci conté el paràmetre data-ad-host, es considera que el codi d'anunci envia sol·licituds d'anunci com a "trànsit compartit". O si la vostra pàgina conté la metaetiqueta google-adsense-platform-account, totes les sol·licituds d'anunci d'AdSense de la vostra pàgina es consideren "trànsit compartit".

Consultar les propietats de la plataforma de partners al vostre lloc web

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Llocs web.
  3. A la llista de llocs web, cerqueu el vostre lloc.
    Consell: feu servir el filtre Filtra que hi ha a la part superior de la pàgina per trobar ràpidament llocs web a la llista. Podeu utilitzar els termes predefinits o introduir els vostres propis termes de cerca.
  4. Feu clic al vostre lloc web i comproveu les propietats de la plataforma de partners.
    Propietat de la plataforma de partners Descripció
    Configuració d'anuncis Si controleu la configuració d'anuncis per al vostre lloc web o ho fa la plataforma de partners. La configuració d'anuncis inclou la configuració d'anuncis automàtics, els controls de bloqueig, els controls normatius, etc.
    Nota: això només s'aplica al trànsit compartit.
    Ads.txt Si controleu la configuració d'ads.txt del lloc web o si ho fa la plataforma de partners. Si ads.txt està sota el vostre control, podeu crear un fitxer ads.txt per al lloc web.
    Infraccions de les polítiques Un avís per indicar que la plataforma associada pot veure les infraccions de les polítiques del trànsit compartit del vostre lloc web.
    Configuració de la quota d'ingressos Quin percentatge dels vostres ingressos d'AdSense conserveu (0-100%) i quin percentatge conserva la plataforma (0-100%).
    Nota: això s'aplica als ingressos que obteniu després de la quota d'ingressos d'AdSense estàndard.

Desenllaçar el lloc web

Si voleu desenllaçar el vostre lloc web d'una plataforma de partners, el trànsit ha de deixar de ser "trànsit compartit".

Nota: si el vostre lloc web forma part d'un domini que és propietat d'una plataforma (per exemple, example.blogspot.com), no podeu desenllaçar el vostre lloc web. Tanmateix, podeu treure el vostre lloc web d'AdSense.

Per desenllaçar el lloc web:

1. Traieu el paràmetre data-ad-host del codi d'anunci.
  2. Traieu la metaetiqueta google-adsense-platform-account de les pàgines.
  3. Espereu que AdSense torni a rastrejar el vostre lloc web, o bé traieu el lloc web d'AdSense i torneu a afegir-lo.

Un cop desenllaçat el vostre lloc web, la configuració del lloc web s'actualitzarà a la pàgina.