Tillåt och blockera annonser

Tillåta och blockera målgruppsinriktade annonser från certifierade annonsnätverk

Vissa annonsnätverk som är certifierade av Google använder målgruppsdata för att kunna visa mer relevanta annonser för användarna. Med inställningen för tredjepartsannonser väljer du om dessa nätverk får använda sådan målgruppsinformation för att inrikta sina annonser på dina webbplatser. Certifierade annonsnätverk får inte samla in data från din webbplats i syfte att inrikta annonser.

Så här ändrar du inställningar för tredjepartsannonser:

1. Logga in på ditt AdSense-konto.
  2. Klicka på Blockeringskontroller.
  3. Kontrollera att Innehåll är valt.
  4. Klicka på fliken Annonsvisning i fältet högst upp på sidan.
  5. Välj alternativen under Användarbaserade annonser för att tillåta eller blockera annonser från tredje part. Ad serving tab