Hyväksyttyjen mainosverkostojen yleisölle kohdistamien mainosten salliminen ja estäminen

Jotkin Googlen hyväksymät mainosverkostot kohdistavat käyttäjätietojensa avulla kävijöille entistä osuvampia mainoksia. Kolmannen osapuolen mainosvalinnoilla voit valita, voivatko nämä verkostot käyttää tällaisia käyttäjätietoja mainosten kohdistamisessa sivustollesi. Hyväksytyt mainosverkostot eivät saa kerätä tietoja sivustoltasi myöhempää kohdistusta varten.

Muokkaa kolmannen osapuolen mainosvalintoja seuraavasti:

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Eston hallinta.
  3. Varmista, että Sisältö on valittuna.
  4. Klikkaa sivun yläreunan vaakapalkin Mainosten näyttäminen ‑välilehteä.
  5. Salli tai estä Kolmannen osapuolen mainokset ‑valinta Käyttäjään perustuvat mainokset ‑otsikon alla olevien säätimien avulla. Ad serving tab