Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Trechter-RPM

De advertentieopbrengst per duizend trechtervertoningen wordt berekend door uw geschatte inkomsten uit een trechterverzoek te delen door het aantal trechtervertoningen dat u heeft gekregen en dit daarna te vermenigvuldigen met 1000.

Trechter-RPM = (geschatte inkomsten uit de trechter / trechtervertoningen) * 1000

Bekijk meer informatie over de trechter voor een gerelateerd zoekblok.

Opmerking: Deze statistiek is niet beschikbaar voor alle indelingen voor zoek- en advertentie-intenties.