Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Polítiques

Entendre els problemes relacionats amb les polítiques i els estats de difusió d'anuncis

En aquest article us expliquem quins tipus de problemes afecten la difusió d'anuncis i què signifiquen els estats de difusió d'anuncis del Centre de polítiques.

Problemes que afecten la difusió d'anuncis

Si el vostre lloc web té un problema que afecta la difusió d'anuncis, vol dir que el lloc web infringeix les nostres polítiques del programa, que està restringit per restriccions per a editors de Google o que té activada la funció Clic confirmat. Això inclou els casos en què les sol·licituds d'anunci provenen de les pàgines que heu inserit als llocs web amb problemes.

Hi ha quatre tipus de problemes: les infraccions de les polítiques, les restriccions per a editors, la funció Clic confirmat i el requisit de consentiment. Només s'han de corregir les infraccions de les polítiques. No cal que corregiu les restriccions per a editors, però tingueu present que la difusió d'anuncis continuarà restringida al vostre lloc web. Us recomanem que preneu mesures pel que fa als problemes relatius al requisit de consentiment i a la funció Clic confirmat, ja que poden afectar els vostres ingressos.

També pot ser que rebeu un advertiment abans que es dugui a terme alguna acció relacionada amb la difusió dels vostres anuncis. Consulteu la taula següent per obtenir més informació sobre els tipus de problemes.

Tipus Què vol dir Estat de difusió d'anuncis Exemples
Infracció de les polítiques (s'ha de corregir)

El lloc web no compleix les polítiques del programa.

En aquest cas, heu de fer canvis al lloc web de manera que les compleixi.

Les infraccions de les polítiques estan marcades com a S'ha de corregir a la columna d'estat.

Les infraccions de les polítiques es tracten amb les mesures d'aplicació Difusió d'anuncis desactivada o Difusió d'anuncis restringida.

Alguns exemples d'infraccions de les polítiques són, entre d'altres, els següents:
  • Contingut sexualment explícit
  • Contingut perillós o despectiu
  • Disseny que fomenta els clics
Restriccions per a editors

El vostre lloc web té contingut objecte de restriccions per a editors de Google.

Si bé podeu triar monetitzar aquest tipus de contingut, és probable que rebeu poca publicitat, ja que no totes les fonts d'anuncis voldran fer-hi ofertes.

Als llocs web amb restriccions per a editors se'ls aplica la mesura Difusió d'anuncis restringida. Alguns exemples de restriccions per a editors són, entre d'altres, els següents
  • Contingut sexual
  • Contingut impactant
  • Contingut d'apostes en línia
Advertiment

Algunes infraccions de les polítiques i restriccions per a editors tenen un període d'advertiment abans no es prenguin mesures en relació amb la difusió d'anuncis.

Si rebeu un advertiment, vol dir que el vostre lloc web no compleix les polítiques del programa o que inclou contingut objecte de restriccions per a editors de Google.

A fi de resoldre el problema perquè el lloc web torni a ser conforme, heu de fer-hi canvis.

Si no feu cap canvi, es podrien prendre més mesures al lloc web o al compte.

Els llocs web amb advertiments tenen l'estat Difusió d'anuncis en risc. Alguns exemples de problemes que poden generar advertiments són, entre d'altres, els següents:
  • Superposició d'anuncis i de contingut
Clic confirmat

Google Ads ha determinat que alguns anuncis del vostre lloc web generen clics no intencionats. Això crea una mala experiència d'usuari perquè l'usuari arriba a les pàgines de destinació de l'anunciant en comptes d'arribar al contingut que volia.

Google Ads ha afegit la funció Clic confirmat als anuncis afectats. La funció Clic confirmat afegeix un segon clic que millora l'experiència d'usuari permetent que l'usuari confirmi la seva intenció de visitar la pàgina anunciada.

Els llocs web amb la funció Clic confirmat obtenen l'estat Clic confirmat activat. Alguns exemples d'implementació que us recomanem que reviseu són, entre d'altres:
  • Anuncis propers a elements de navegació
  • Elements de navegació superposats en anuncis de display
  • Botons a sobre o a prop dels anuncis
  • Contingut del lloc web a la part superior o a prop dels anuncis
  • Recomposició del contingut del lloc web que causa confusió
  • Qualsevol infracció de les polítiques d'emplaçament d'anuncis
Requisit de consentiment Actualment, no utilitzeu una plataforma de gestió del consentiment (CMP) certificada registrada al Marc de Transparència i Consentiment (TCF) de l'IAB quan difoneu anuncis entre els usuaris que es troben a l'EEE, al Regne Unit i a Suïssa.

Estem llançant el requisit del TCF per fases, des del 16 de gener de 2024.

Els llocs web amb problemes relacionats amb el requisit de consentiment reben la personalització d'anuncis restringida.

Els problemes de requisits de consentiment són:

• Sense CMP: falta una cadena del TCF en algunes sol·licituds d'anunci del vostre inventari de l'EEE, del Regne Unit i de Suïssa.
  • CMP no certificat: en algunes sol·licituds d'anunci del vostre inventari de l'EEE, del Regne Unit i de Suïssa hi falta una cadena del TCF d'una CMP certificada.

Entendre l'estat de difusió d'anuncis

L'estat de difusió d'anuncis us permet saber com es veuen afectats els llocs web amb problemes. A la taula següent s'hi expliquen els diferents estats i el seu significat.

Estat Què vol dir Què podeu fer
Difusió d'anuncis desactivada Tota la publicitat està bloquejada al vostre lloc. El lloc web no difon anuncis a causa d'una infracció de les polítiques.

Vegeu la descripció del problema al Centre de polítiques per determinar els canvis que heu de fer.

Després de corregir totes les infraccions de les polítiques al lloc web, podeu sol·licitar-ne una revisió per activar la difusió d'anuncis.

Difusió d'anuncis restringida

Hi ha restriccions pel que fa als anunciants que poden fer ofertes pel vostre inventari.

És probable que el vostre lloc web tingui poca o cap demanda de compradors, ja que no totes les fonts d'anuncis hi poden fer ofertes.

Vegeu la descripció del problema al Centre de polítiques per determinar els canvis que heu de fer, si escau.

Recordatori: les infraccions de les polítiques s'han de corregir, mentre que la correcció de les restriccions per a editors és opcional. Obteniu més informació sobre els tipus de problemes.

Difusió d'anuncis en risc

La difusió d'anuncis encara no es veu afectada, però haureu de fer canvis al lloc web per garantir que continuï.

La causa és un advertiment al vostre lloc web. Els advertiments solen indicar dates per a l'aplicació de mesures que afectaran la difusió d'anuncis.

Corregiu els problemes abans de la data d'aplicació de les mesures per evitar que es restringeixi o es desactivi la difusió d'anuncis.

Vegeu la descripció del problema al Centre de polítiques per determinar els canvis que heu de fer.

Difusió d'anuncis limitada

Això afecta el vostre compte d'AdSense. La difusió d'anuncis limitada indica que Google ha establert un límit en el nombre d'anuncis que pot mostrar el vostre compte d'AdSense.

Obteniu més informació sobre els límits de difusió d'anuncis.

Assegureu-vos que enteneu com funciona el trànsit d'anuncis i els vostres usuaris. No feu mai clic en els vostres anuncis i eviteu les associacions amb tercers que no siguin de confiança o que no ofereixin la qualitat suficient.

Obteniu més informació sobre com podeu evitar l'activitat no vàlida.

Clic confirmat activat Alguns anuncis del vostre inventari creen clics no intencionats, de manera que Google ha afegit la funció Clic confirmat en aquests anuncis.

Reviseu les implementacions dels anuncis. Obteniu més informació sobre les implementacions no permeses i les implementacions recomanades.

El nostre sistema aplica automàticament la funció Clic confirmat quan detecta clics accidentals. De la mateixa manera, el sistema la treu automàticament quan ja no en detecta.

Personalització d'anuncis restringida

Alguns llocs web no utilitzen una CMP certificada per demanar el consentiment dels usuaris.

Això vol dir que només els anuncis limitats seran aptes per difondre's a l'EEE, al Regne Unit i a Suïssa. Els llocs web que utilitzen una CMP certificada són aptes per als anuncis personalitzats o no personalitzats (ANP).

Sense CMP:

1. Si encara no ho heu fet, trieu una CMP certificada que estigui registrada al TCF.
  2. Implementeu la solució de CMP.

Obteniu més informació sobre les opcions de CMP certificades.

CMP no certificada:

1. Si teniu una CMP pròpia, registreu-vos per obtenir la certificació.
  2. Si utilitzeu una CMP de tercers que no estigui certificada, demaneu a la CMP que es registri per obtenir la certificació. També podeu consultar la nostra llista de CMP certificades.
Nota: si recentment heu adoptat una CMP certificada, aquest problema pot tardar fins a 48 hores a resoldre's i treure's del Centre de polítiques.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.