Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Aktivera ditt konto

Se hur annonser ser ut på din webbplats

Under aktiveringsprocessen i AdSense kan du välja att förhandsgranska hur annonserna ser ut på din webbplats innan de publiceras. Det kan du göra om du vill ta reda på hur Google-annonser ser ut och var de visas på webbplatsen. I förhandsgranskningen kan du också välja att aktivera automatiska annonser så att det visas annonser så snart ditt konto har aktiverats.

Obs! Det här är inte obligatoriskt och krävs inte för att ditt konto ska aktiveras.

Anvisningar

Om du inte lade till en webbplats när du skapade ditt AdSense-konto ska du först lägga till en webbplats och sedan se hur annonserna ser ut.

Lägga till din webbplats

1. Logga in på ditt AdSense-konto.
  2. Klicka på Lägg till webbplats på startsidan för AdSense.
  3. Ange webbadressen till den webbplats där du vill visa annonser.
    Blogger, YouTube eller annan värdpartner

Om du använder Blogger eller YouTube (eller någon annan AdSense-partner) ska du registrera dig för AdSense via ditt konto där, eftersom dessa produkter följer en annan process.

4. Klicka på Spara.
    Tips! Om du äger flera webbplatser kan du lägga till dem också nu. Öppna webbplatsväljaren på startsidan för AdSense och klicka på Lägg till ytterligare en webbplats.

Se hur annonserna ser ut

1. Klicka på Utforska på kortet Annonser på startsidan för AdSense.

Förhandsgranskningen av annonsinställningar öppnas.

2. Använd förhandsgranskningen för att navigera på webbplatsen och se hur annonserna ser ut på dina sidor.
  3. (Valfritt) Aktivera Automatiska annonser om du vill att det ska visas annonser så snart ditt konto har aktiverats.
  4. Klicka på Använd på webbplatsen.