Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Uw account activeren

Bekijken hoe uw advertenties eruitzien op uw site

Als onderdeel van het AdSense-activeringsproces kunt u een voorbeeld bekijken van hoe advertenties eruitzien op uw site voordat ze live gaan. Wellicht wilt u dat doen om te weten hoe Google-advertenties eruitzien en waar ze op uw site worden weergegeven. In het voorbeeld kunt u ook automatische advertenties aanzetten, zodat advertenties op uw site worden weergegeven zodra uw account is geactiveerd.

Opmerking: Dat is een optionele taak. Het is niet nodig voor activering van uw account.

Instructies

Als u geen site heeft toegevoegd toen u uw AdSense-account maakte, voegt u eerst uw site toe en bekijkt u hoe advertenties eruitzien.

Uw site toevoegen

1. Log in op uw AdSense-account.
  2. Klik op de AdSense-homepage op Site toevoegen.
  3. Vul de URL in van de site waarop u advertenties wilt weergeven.
    Blogger, YouTube of andere hostpartner

Als u Blogger of YouTube (of een andere AdSense-partner) gebruikt, moet u zich via die accounts aanmelden voor AdSense omdat er voor deze producten een ander proces wordt gebruikt.

4. Klik op Opslaan.
    Tip: Als u meerdere sites heeft, kunt u die nu ook toevoegen. Open de sitekiezer op de AdSense-homepage en klik op Nog een site toevoegen.

Bekijken hoe advertenties eruitzien

1. Ga op de AdSense-homepage naar de kaart Advertenties en klik op Verkennen.

Het voorbeeld van de advertentie-instellingen wordt geopend.

2. Gebruik het voorbeeld van de advertentie-instellingen om door uw site te navigeren en te zien hoe advertenties eruitzien op uw pagina's.
  3. (Optioneel) Als u wilt dat uw advertenties worden weergegeven zodra uw account is geactiveerd, zet u automatische advertenties aan.
  4. Klik op Toepassen op site.