Rekisteröityminen ja tilin aktivointi

Katso, miltä mainokset näyttävät sivustollasi

Osana AdSensen aktivointiprosessia voit valita esikatselun ja nähdä, miltä mainokset näyttävät sivustollasi, ennen kuin ne julkaistaan. Suosittelemme tätä, jos haluat nähdä, miltä Google-mainokset näyttävät ja missä kohtaa sivustoasi ne näkyvät. Esikatselussa voit myös laittaa Automaattiset mainokset päälle, jotta mainokset näkyvät sivustollasi heti tilin aktivoinnin jälkeen.

Huom. Tämä on valinnainen vaihe, eikä sitä edellytetä tilin aktivoimiseksi.

Ohjeet

Jos et lisännyt sivustoa AdSense-tilin luomisen yhteydessä, lisää sivustosi ja katso sen jälkeen, miltä mainokset näyttävät.

Sivuston lisääminen

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Valitse AdSensen etusivulla Lisää sivusto.
  3. Lisää sen sivuston URL-osoite, jolla haluat mainosten näkyvän.
    Blogger, YouTube tai muu isäntäkumppani

Jos käytät Bloggeria tai YouTubea (tai jotakin muuta AdSensen kumppanisivustoa), rekisteröidy AdSenseen kyseiseen sivustoon liittyvän tilisi kautta, sillä näillä sivustoilla käytetään erilaista prosessia.

4. Klikkaa Tallenna.
    Vinkki: Jos omistat useita sivustoja, voit lisätä ne nyt samalla kertaa. Avaa AdSensen etusivulta sivuston valitsin ja klikkaa Lisää toinen sivusto.

Katso miltä mainokset näyttävät

1. Valitse AdSensen etusivun Mainokset-kortista Tutki.

Mainosasetusten esikatselu avautuu.

2. Mainosasetusten esikatselun avulla voit siirtyä sivustollasi ja katsoa, miltä mainokset näyttävät sivuillasi.
  3. (Valinnainen) Jos haluat mainosten näkyvän heti tilin aktivoimisen jälkeen, laita päälle Automaattiset mainokset.
  4. Klikkaa Käytä sivustolla.