Notifikation

Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Tilmelding og aktivering

Se, hvordan annoncer ser ud på dit website

Som en del af AdSense-aktiveringsprocessen kan du vælge at se en forhåndsvisning af, hvordan annoncer ser ud på dit website, inden de vises live. Det kan f.eks. gøre, hvis du er interesseret i, hvordan Google-annoncer ser ud, og hvor de vises på dit website. I forhåndsvisningen kan du også vælge at slå Automatiske annoncer til, så der vises annoncer på dit website, så snart din konto er aktiveret.

Bemærk! Dette er valgfrit, og det er ikke påkrævet, at din konto skal aktiveres.

Vejledning

Hvis du ikke tilføjede et website, da du oprettede din AdSense-konto, skal du først tilføje dit website og derefter se, hvordan annoncer ser ud.

Tilføj dit website

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Tilføj website på AdSense-startsiden.
  3. Angiv webadressen på det website, du vil vise annoncer på.
    Blogger, YouTube eller en anden hostpartner

Hvis du bruger Blogger eller YouTube (eller en anden AdSense-partner), skal du tilmelde dig AdSense via din konto på det pågældende produkt, da der benyttes en anden tilmeldingsproces på disse produkter.

4. Klik på Gem.
    Tip! Hvis du ejer flere websites, kan du også tilføje dem nu. Åbn websitevælgeren på AdSense-startsiden, og klik på Tilføj endnu et website.

Se, hvordan annoncer ser ud

1. Klik på Udforsk på kortet "Annoncer" på AdSense-startsiden.

Forhåndsvisningen af annonceindstillingerne åbnes.

2. Brug forhåndsvisningen af annonceindstillingerne til at navigere på dit website og se, hvordan annoncerne ser ud på dine sider.
  3. (Valgfrit) Hvis du vil have annoncer vist, så snart din konto er aktiveret, skal du slå Automatiske annoncer til.
  4. Klik på Anvend på website.