Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Registre i activació

Comprovar quin aspecte tenen els anuncis al lloc web

Com a part del procés d'activació d'AdSense, podeu previsualitzar l'aspecte que tindran els anuncis al vostre lloc web abans de publicar-los. Us pot interessar fer-ho si teniu curiositat per veure com són els anuncis de Google i on es mostraran al lloc web. A la previsualització, també podeu activar l'opció Anuncis automàtics perquè es mostrin anuncis al lloc web tan bon punt s'activi el compte.

Nota: aquest pas és opcional i, per tant, no és necessari per activar el compte.

Instruccions

Si no heu afegit cap lloc web en crear el compte d'AdSense, afegiu el vostre lloc web i tot seguit connecteu-lo a AdSense.

Afegir un lloc web

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. A la pàgina d'inici d'AdSense, feu clic a Afegeix un lloc web.
  3. Introduïu l'URL del lloc web en què vulgueu mostrar anuncis.
    Blogger, YouTube o altres partners d'allotjament

Si utilitzeu Blogger o YouTube (o un altre partner d'AdSense), us heu de registrar a AdSense mitjançant el compte d'aquests productes, ja que en aquest cas se segueix un procés diferent.

4. Feu clic a Desa.
    Consell: si teniu diversos llocs web, també podeu afegir-los en aquest moment. A la pàgina d'inici d'AdSense, obriu el selector de llocs web i feu clic a Afegeix un altre lloc web.

Comprovar l'aspecte dels anuncis

1. A la targeta "Anuncis" de la pàgina d'inici d'AdSense, feu clic a Explora.

S'obre la previsualització de la configuració d'anuncis.

2. Utilitzeu la previsualització de la configuració d'anuncis per navegar pel lloc web i veure l'aspecte dels anuncis a les pàgines.
  3. (Opcional) Si voleu que es mostrin anuncis tan bon punt s'activi el compte, activeu l'opció Anuncis automàtics.
  4. Feu clic a Aplica al lloc web.