Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

AdSense-siden din

Du kan gå til brukerstøttesiden for AdSense for å finne svar på spørsmål om kontoen din. Logg på Google-kontoen du bruker for å få tilgang til AdSense, slik at vi kan kontrollere kontoen din.

Hvis du har problemer med å logge på, kan du følge feilsøkingstrinnene for pålogging.

Finn ut mer om forskjellen mellom en Google-konto og en AdSense-konto.

Kontofeilsøking

Inntektsfall

Når du skal finne årsaken til inntektsfallet, må du først gjøre deg kjent med de viktigste faktorene som påvirker inntektene dine. Det er en rekke faktorer som påvirker inntektene, men generelt sett er dette de viktige beregningene: kostnad per klikk (CPC), CTR og antall visninger.
Følg denne fremgangsmåten for å finne ut mer om viktige beregninger og hvordan du avdekker årsaken til inntektsfallet.

Annonselevering

Feilsøkingsverktøyet for annonselevering med AdSense brukes til å løse problemer med Google AdSense-annonseleveringen. Følg denne fremgangsmåten for å løse problemer med annonselevering på nettstedet ditt.

Feilsøkingsverktøy for annonselevering

Problemer med retningslinjene

Optimaliseringstips for å oppnå høyere inntekter

Du har for øyeblikket ingen muligheter. Kom tilbake senere for å se flere muligheter. I mellomtiden kan du finne ut mer om flere AdSense-ressurser på denne siden.