Oma AdSense-sivu

Jos sinulla on tiliäsi koskevia kysymyksiä, voit löytää niihin vastaukset nopeasti AdSense-tukisivulta. Kirjaudu sille Google-tilille, jolla käytät AdSensea, niin voimme tehdä tarkistuksia tililläsi.

Jos sinulla on ongelmia kirjautumisessa, kokeile sisäänkirjautumisen vianetsintäominaisuutta.

Lue lisää Google-tilin ja AdSense-tilin välisistä eroista.

Tiliin liittyvien ongelmien ratkaiseminen

Tulot ovat laskeneet

Kun ryhdyt selvittämään tulojen laskun syytä, tutustu ensin tuloihin vaikuttaviin keskeisiin mittareihin. Tulot vaihtelevat monien tekijöiden mukaan, mutta yleensä tärkeimpiä mittareita ovat klikkauskohtainen hinta, klikkausprosentti ja impressiot.
Toimi seuraavien ohjeiden mukaan, niin voit lukea lisää tärkeistä mittareista ja siitä, miten voit selvittää tulojen laskun syitä.

Mainosten näyttö

AdSensen mainosten näytön vianetsintäominaisuuden avulla voit ratkaista Google AdSensen mainosten näyttöön liittyviä ongelmia. Seuraamalla näitä ohjeita voit ratkaista mainosten näyttöön liittyviä ongelmia sivustollasi.

Mainosten näytön vianetsintäominaisuus

Sääntörikkomukset

Optimointivinkkejä tulojen kasvattamiseen

Sinulla ei tällä hetkellä ole yhtään mahdollisuutta. Tarkasta uudet mahdollisuudet myöhemmin uudelleen. Sillä aikaa voit tutustua muihin AdSensen materiaaleihin tällä sivulla.