Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Feilsøk vanlige problemer med Firebase-tilknytning

Vis delene nedenfor for å finne ut mer om feilmeldingene du kan få når du knytter AdMob-apper til Firebase.
Vis alle  Skjul alle Kan ikke knytte til Firebase. Oppdater tillatelsene dine.

Hvis du vil knytte en AdMob-app til Firebase, må du ha følgende tillatelser for AdMob, Firebase og Google Analytics:

Kan ikke knytte appen til Firebase. Last inn siden på nytt og prøv en gang til.

AdMob hadde problemer med å koble til Firebase da du forsøkte å tilknytte appen din. Last inn siden på nytt, og prøv å tilknytte appen en gang til.

Gjør følgende hvis du fortsatt har problemer:

• Bekreft at du bruker samme e-postadresse både for AdMob og Firebase.
  • Bekreft at prosjektet du knytter til, ikke er slettet.
Du har nådd grensen for antall prosjekter i Firebase

Det finnes en grense for hvor mange prosjekter som kan opprettes i Firebase-kontoer. Hvis grensen er nådd, får du en feilmelding når du prøver å knytte en AdMob-app til et nytt prosjekt.

Denne feilmeldingen utløses vanligvis hvis du prøver å opprette mer enn 11 prosjekter i løpet av de første 24 timene etter at du knyttet den første AdMob-appen din til Firebase.

Kan ikke opprette et nytt Firebase-prosjekt

Det var ikke mulig å opprette et nytt Firebase-prosjekt denne gangen. Dette kan for eksempel skyldes at AdMob hadde problemer med å koble til Firebase, eller at du har nådd grensen for antall prosjekter i Firebase-kontoen din.

Kan ikke opprette Firebase-appen

Det var ikke mulig å opprette en ny Firebase-app denne gangen. Dette kan for eksempel skyldes at AdMob hadde problemer med å koble til Firebase, eller at det allerede finnes en app med den samme pakke-ID-en i Firebase-prosjektet ditt.

Du har ikke tilgang til Google Analytics for Firebase fra denne AdMob-kontoen

En annen bruker har allerede knyttet en app fra den delte AdMob-kontoen din sammen med Firebase, men du har ikke fått tilgang til Google Analytics for Firebase-dataene.

For å få tilgang til Google Analytics for Firebase-dataene må du kontakte brukeren og be vedkommende om å gi deg tilgang via Firebase-konsollen.

En annen bruker i denne kontoen har allerede fått tilgang til Google Analytics for Firebase

En annen bruker har allerede knyttet en app fra den delte AdMob-kontoen din sammen med Firebase, men du har ikke fått tilgang til Google Analytics for Firebase-dataene.

For å få tilgang til Google Analytics for Firebase-dataene må du kontakte brukeren og be vedkommende om å gi deg tilgang via Firebase-konsollen.