Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Link dine apps til Firebase

Find og ret almindelige fejl ved tilknytning af Firebase

Udvid nedenstående sektioner for at få flere oplysninger om de fejl, som du kan opleve, når du knytter dine AdMob-apps til Firebase.
Udvid alle  Skjul alle Der kan ikke knyttes til Firebase. Opdater dine tilladelser.

Hvis du vil knytte en AdMob-app til Firebase, skal du have følgende tilladelser til AdMob, Firebase og Google Analytics:

Appen kunne ikke knyttes til Firebase. Opdater siden, og prøv igen.

AdMob havde problemer med at oprette forbindelse til Firebase, da du forsøgte at tilknytte din app. Opdater siden, og prøv at tilknytte din app igen.

Tjek følgende, hvis du stadig har problemer:

• Bekræft, at du bruger den samme mailadresse til både AdMob og Firebase.
  • Bekræft, at det projekt, som du tilknytter, ikke er slettet.
Du har nået det maksimale antal projekter i Firebase

Der er en grænse for, hvor mange projekter en Firebase-konto kan oprette. Hvis grænsen er nået, får du en fejlmeddelelse, hvis du prøver at tilknytte en AdMob-app til et nyt projekt.

Denne fejl opstår oftest, hvis du prøver at tilknytte mere end 11 projekter inden for de første 24 timer efter tilknytningen af din første AdMob-app til Firebase.

Du kunne ikke oprette et nyt Firebase-projekt

Det er i øjeblikket ikke muligt at oprette et nyt Firebase-projekt. Det kan f.eks. betyde, at AdMob havde problemer med at oprette forbindelse til Firebase, eller at din Firebase-konto har nået grænsen for antallet af projekter.

Der kunne ikke oprettes en ny Firebase-app

Det er i øjeblikket ikke muligt at oprette en ny Firebase-app. Det kan f.eks. betyde, at AdMob havde problemer med at oprette forbindelse til Firebase, eller at der allerede findes en app med samme pakke-id i dit Firebase-projekt.

Du har ikke adgang til Google Analytics til Firebase fra denne AdMob-konto

En anden bruger har allerede tilknyttet en app fra din delte AdMob-konto til Firebase, men du har ikke fået adgang til Google Analytics til Firebase-data.

For at få adgang til Google Analytics til Firebase-data skal du kontakte denne bruger og bede vedkommende om at give dig adgang via Firebase-konsollen.

En anden bruger på denne konto har allerede fået adgang til Google Analytics til Firebase

En anden bruger har allerede tilknyttet en app fra din delte AdMob-konto til Firebase, men du har ikke fået adgang til Google Analytics til Firebase-data.

For at få adgang til Google Analytics til Firebase-data skal du kontakte denne bruger og bede vedkommende om at give dig adgang via Firebase-konsollen.