Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Kom godt i gang

Pakkenavn (for Android-apps)

Pakkenavnet for en Android-app identificerer entydigt appen på en enhed.

Når du konfigurerer en app i AdMob, bruger din AdMob-app det samme pakkenavn som din Google Play Butik-app, hvis du knytter appen til Play Butik. Hvis din app har samme pakkenavn i andre tredjepartsbutikker, skal du sørge for også at vælge disse butikker, når du konfigurerer din app i AdMob. Hvis du bruger et andet pakkenavn til appen i andre Android-butikker, anbefaler vi, at du opretter en særskilt AdMob-app for hver butik.

Find pakkenavnet for en app

Google Play Butik

Du kan finde din apps pakkenavn i webadressen for din apps profilside i Google Play Butik. Webadressen for en appside er f.eks. play.google.com/store/apps/details?id=com.eksempel.app123. Appens pakkenavn er com.eksempel.app123.

Andre understøttede Android-butikker

AdMob understøtter i øjeblikket Amazon Appstore, OPPO App Market, Samsung Galaxy Store, VIVO App Store og Xiaomi GetApps.

For disse butikker kan du finde pakkenavnet i AndroidManifest.xml-filen for Android-appens APK. For nogle butikker, som f.eks. Amazon, er app-id'et ikke det samme som pakkenavnet.

Se tredjepartsappbutiks dokumentation for at få yderligere hjælp til at finde din apps pakkenavn.

Få flere oplysninger om pakkenavne.

Sådan ændrer du din apps pakkenavn i AdMob

Pakkenavne og -formater kan variere fra butik til butik. Når du konfigurerer din app i AdMob, er der forskel på store og små bogstaver i pakkenavne, og pakkenavnet skal stemme nøjagtigt overens med pakkenavnet i appbutikken.

Når du konfigurerer en app i AdMob, skal du tilføje et pakkenavn. Pakkenavne er meget vigtige i forbindelse med annoncevisning. Hvis du har brug for at ændre din apps pakkenavn, efter du har indtastet det, kan du opdatere det på siden "Appindstillinger":

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Apps i sidebjælken.
  3. Vælg appens navn.
  4. Klik på Appindstillinger
  5. Klik for at redigere Rediger i sektionen Oplysninger om appbutikker.
    1. Klik på Ryd oplysningerne om butikker
    2. Hvis din app er udgivet i Google Play, kan du søge efter din app ud fra appnavn, udviklernavn, app-id eller appwebadresse. Klik på Tilføj ud for den app, du vil tilføje. Pakkenavnet udfyldes automatisk. Bemærk! Vælg eventuelle andre tredjepartsbutikker, som din app er udgivet i, inden du gemmer.
    3. Hvis din app kun er registreret i understøttede tredjepartsbutikker (ikke i Google Play), skal du vælge tredjepartsbutikkerne. Klik på Rediger, og angiv pakkenavnet. Klik derefter på Anvend.
  6. Klik på Gem. Bemærk! Hvis du ændrer butiks- eller pakkenavnet, kan det udløse en gennemgang med henblik på app-parathed og midlertidigt begrænse annoncevisningen i appen.
  7. Klik på Bekræft

Bemærk! Hvis du ændrer dit pakkenavn, og det tidligere pakkenavn viste annoncer, vises de muligvis midlertidigt på siden Apps, der skal bekræftes

Hvis du ikke har konfigureret din app i AdMob med pakkenavnet, men pakkenavnet viser annoncer, kan du muligvis også se denne app på siden Apps, der skal bekræftes. Du kan fuldføre konfigurationen af appen via siden Apps, der skal bekræftes, eller føje pakkenavnet til en eksisterende app ved hjælp af ovenstående trin.