Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Kom godt i gang

Pakkenavn

En Android-apps pakkenavn identificerer entydigt din app på enheden, i Google Play Butik og i understøttede Android-butikker fra tredjeparter.

Google Play Butik

Du kan finde din apps pakkenavn i webadressen for din apps profilside i Google Play Butik. Webadressen for en appside er f.eks. play.google.com/store/apps/details?id=com.eksempel.app123. Appens pakkenavn er com.eksempel.app123.

Når du konfigurerer en app i AdMob, bruger din AdMob-app det samme pakkenavn som din Google Play-app, hvis du linker appen til Play Butik. Hvis din app har samme pakkenavn i andre tredjepartsbutikker, skal du sørge for også at vælge disse butikker, når du konfigurerer din app i AdMob. Hvis du bruger et andet pakkenavn til appen i andre Android-butikker, anbefaler vi, at du opretter en særskilt AdMob-app for hver butik.

Andre understøttede Android-butikker

AdMob understøtter i øjeblikket Amazon Appstore, OPPO App Market, Samsung Galaxy Store, VIVO App Store og Xiaomi GetApps.

For disse butikker kan du finde pakkenavnet i AndroidManifest.xml-filen for Android-appens APK. Bemærk, at for nogle butikker, som f.eks. Amazon, er app-id'et ikke det samme som pakkenavnet.

Se tredjepartsappbutiks dokumentation for at få yderligere hjælp til at finde din apps pakkenavn. Bemærk, at pakkenavne og -formater kan variere fra butik til butik.

Få flere oplysninger om pakkenavne.