På den förbättrade sidan Mitt AdMob hittar du anpassade optimeringstips och kan läsa information om din kontostatus och slutföra konfigureringen.

Kom igång

Lösa vanliga introduktionsproblem

Läs noga igenom informationen från SDK:et för Google Mobile-annonser för att ta reda på vilket problem du har. Klicka på felmeddelandet om du vill läsa mer om hur du åtgärdar problemet.

Utöka alla  Komprimera alla Kontot har inte godkänts ännu

Vad det innebär:
Ditt konto har inte godkänts än. När du registrerar dig för AdMob granskas ditt konto innan det godkänns. Detta tar vanligtvis 24 timmar, men i enstaka fall kan det ta upp till två veckor.

Vad du kan göra:
Kom tillbaka senare. Se under tiden till att du följer policyerna och begränsningarna för AdMob. Om ditt konto inte godkänns av AdMob meddelar vi dig via e-post.

Appen är inte godkänd ännu

Vad det innebär:
Din app har inte godkänts än. När du registrerar en ny app i AdMob måste den granskas och godkännas innan den kan visa annonser fullt ut.

Vad du kan göra:
Appen måste uppfylla kraven för appens slutförandestatus innan vi kan granska och godkänna den.

Annonsbegäran uppfyller inte storlekskraven

Vad det innebär:
Annonsbegäran uppfyller inte storlekskraven för bannerannonsformatet.

Vad du kan göra:
Läs igenom storlekskraven för bannerannonsenheter (Android, iOS, Unity). Verifiera och uppdatera parametrarna för annonsbegäran och försök igen.

Annonsbegäran stämmer inte överens med enhetsplattformen

Vad det innebär:
Den operativsystemplattform som anges i annonsbegäran stämmer inte överens med enhetsplattformen. I annonsbegäran anges till exempel Android, men enheten använder iOS.

Vad du kan göra:
Se till att SDK:et och enhetsplattformen stämmer överens.

Annonsenheten stämmer inte överens med formatet

Vad det innebär:
Annonsenhetens id är inte giltigt för det annonsformat du har valt.

Vad du kan göra:
Kontrollera ditt annonsenhets-id, se till att den gäller rätt format och försök igen.

Du måste skapa annonsenheten för ett specifikt format. Läs mer om annonsenheter, annonsformat och annonstyper.

Tillgången använder ImageView, inte MediaView

Vad det innebär:
Din integrerade annons använder felaktigt ImageView för att rendera den primära bildtillgången. Integrerade annonser måste använda MediaView.

Vad du kan göra:
Uppdatera inställningarna för bildtillgångar och försök igen. Läs mer om MediaView för integrerade annonser (Android, iOS).

Frekvenstaket har uppnåtts

Vad det innebär:
Ett frekvenstak har ställts in för annonsenheten. Det innebär att annonsenheten begränsar hur många annonser som visas för en enskild användare.

Vad du kan göra:
Åtgärda problemet genom att uppdatera annonsenhetens inställningar för frekvenstak i AdMob och försök igen.

Annonsbegäran för integrerad annons är inte giltig

Vad det innebär:
Annonsbegäran för den integrerade annonsen är inte giltig.

Vad du kan göra:
Se till att du har följt anvisningarna för implementering av integrerade annonsmallar korrekt (Android, iOS) och försök igen. Se också till att implementeringen av integrerade annonser följer tillämpliga policyriktlinjer.

Inga annonser når eCPM-minimibeloppet

Vad det innebär:
Det går inte att tillgodose annonsbegäran eftersom inga annonser når annonsenhetens eCPM-minimibelopp

Vad du kan göra:
Överväg att ange ett lägre eCPM-minimibelopp i AdMob.

Hittar ingen utgivardata

Vad det innebär:
Det gick inte att hitta någon utgivardata för annonsenheten. Tänk på att om du nyligen har lagt till annonsenheten kan det ta lite tid innan annonserna visas.

Vad du kan göra:
Vänta upp till en timme på nya annonsenheter. Om det har gått mer än en timme sedan du lade till annonsenheten:

• Kontrollera att annonsenhetskoden är korrekt.
  • Kontrollera att det inte förekommer några kontofel, till exempel ofullständiga faktureringsuppgifter eller andra inställningsproblem.
  • Åtgärda eventuella policyproblem i Policycenter.

Obs! Om ditt konto har inaktiverats på grund av ogiltig aktivitet kan du inte logga in på kontot. Läs mer

Smart segmentering returnerade ingen annons

Vad det innebär:
Annonsenheten är inställd för smart segmentering, så annonsen fylls inte om begäran kommer från en köparenhet.

Vad du kan göra:
Växla till en icke-köparenhet för att testa annonsförfrågningar för denna annonsenhet.

Enheten stöds inte

Vad det innebär:
Annonsbegäran kommer från en mobil enhet som inte stöds.

Vad du kan göra:
Enheter som stöds är telefoner och surfplattor med operativsystemen Android och iOS. Försök igen från en enhet som stöds.

Videoannonsbegäran är inte giltig

Vad det innebär:
Videoannonsbegäran är inte giltig. Det kan bero på att videon har en ogiltig längd eller på ogiltiga annonstypsparametrar.

Vad du kan göra:
Se till att annonsimplementeringen följer tillämpliga riktlinjer (Android, iOS, Unity) och försök igen.