Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Kom i gang

Løs vanlige problemer med programtilgang

Les nøye gjennom detaljene du mottar fra Google Mobile Ads SDK for å finne ut hva slags problem som har oppstått. Klikk på feilmeldingen du mottok, for å se flere detaljer om hvordan du kan løse problemet.

Vis alt  Skjul alt Kontoen er ikke godkjent ennå

Hva betyr dette?
Kontoen din er ikke godkjent ennå. Når du registrerer deg for AdMob, gjennomgår vi kontoen din før den blir godkjent. Dette tar vanligvis opptil et døgn, men i sjeldne tilfeller kan det ta opptil to uker.

Hva kan du gjøre?
Kom tilbake senere. Inntil videre må du sørge for at du overholder retningslinjene og begrensningene for AdMob. Du blir varslet på e-post hvis AdMob ikke godkjenner kontoen din.

Appen er ikke godkjent ennå

Hva betyr dette?
Appen din er ikke godkjent ennå. Når du konfigurerer en ny app i AdMob, må appen gjennomgås og godkjennes før annonser kan vises i den.

Hva kan du gjøre?
Appen din må innfri kravene til appgodkjenning før vi kan gjennomgå og eventuelt godkjenne den.

Annonseforespørselen innfrir ikke kravene til størrelse

Hva betyr dette?
Annonseforespørselen innfrir ikke kravene til størrelse for bannerannonseformatet.

Hva kan du gjøre?
Gå gjennom kravene til størrelse for bannerannonseenheter (Android, iOS, Unity). Bekreft og oppdater parameterne for annonseforespørsler, og prøv på nytt.

Annonseforespørselen stemmer ikke overens med enhetsplattformen

Hva betyr dette?
Operativsystemplattformen som er angitt i annonseforespørselen, samsvarer ikke med enhetsplattformen. Eksempel: Android angis i annonseforespørselen, men enheten er iOS.

Hva kan du gjøre?
Sørg for at SDK-en og enhetsplattformen samsvarer.

Annonseenheten samsvarer ikke med formatet

Hva betyr dette?
Annonseenhets-ID-en er ikke gyldig for annonseformatet du har valgt.

Hva kan du gjøre?
Kontrollér annonseenhets-ID-en din for å forsikre deg om at den er opprettet i riktig format, og prøv på nytt.

Du må opprette annonseenheten for et bestemt format. Finn ut mer om annonseenheter, annonseformater og annonsetyper.

ImageView, ikke MediaView, brukes i elementet

Hva betyr dette?
ImageView brukes i den integrerte annonsen din for å gjengi hovedbildet, noe om er feil. MediaView, ikke ImageView, må brukes i integrerte annonser.

Hva kan du gjøre?
Oppdater bildeelementinnstillingene dine, og prøv på nytt. Finn ut mer om MediaView for integrerte annonser (Android, iOS).

Frekvenstaket er nådd

Hva betyr dette?
Det er angitt et frekvenstak for denne annonseenheten. Dette betyr at antallet annonser som vises til enkeltbrukere, er begrenset for denne annonseenheten.

Hva kan du gjøre?
Du kan løse problemet ved å oppdatere innstillingene for frekvenstak for annonseenheten i AdMob, og prøve på nytt.

Forespørselen om integrerte annonser er ikke gyldig

Hva betyr dette?
Forespørselen om integrerte annonser er ikke gyldig.

Hva kan du gjøre?
Påse at du har fulgt veiledningen for implementering av maler for integrerte annonser på riktig måte (Android, iOS), og prøv på nytt. Kontrollér også at implementeringen av integrerte annonser er i tråd med de gjeldende retningslinjene.

Ingen annonser innfrir den nedre grensen for eCPM

Hva betyr dette?
Vi kan ikke fylle annonseforespørselen ettersom ingen annonser innfrir den nedre grensen for eCPM for annonseenheten.

Hva kan du gjøre?
Vurder å angi en lavere nedre grense for eCPM i AdMob.

Publisistdata ble ikke funnet

Hva betyr dette?
Publisistdata for denne annonseenheten ble ikke funnet. Hvis du nylig har lagt til annonseenheten, må du huske at det kan ta litt tid før det vises annonser.

Hva kan du gjøre?
Vent i opptil én time på nye annonseenheter. Hvis det har gått mer enn én time siden du la til annonseenheten:

Merk: Hvis kontoen din er deaktivert på grunn av ugyldig aktivitet, kan du ikke logge på kontoen. Finn ut mer

Smart segmentering returnerte ikke noen annonse

Hva betyr dette?
Annonseenheten er konfigurert for smart segmentering, noe som betyr at annonsen ikke fylles når forespørselen kommer fra enheten til en kjøper.

Hva kan du gjøre?
Bytt til en enhet som ikke tilhører en kjøper, for å teste annonseforespørslene for denne annonseenheten.

Enheten støttes ikke

Hva betyr dette?
Annonseforespørselen kommer fra en mobilenhet som ikke støttes.

Hva kan du gjøre?
Enhetene som støttes, omfatter Android- og iOS-mobiltelefoner og -nettbrett. Prøv på nytt fra en enhet som støttes.

Forespørselen om videoannonser er ikke gyldig

Hva betyr dette?
Forespørselen om videoannonser er ikke gyldig. Dette kan skyldes ugyldig videovarighet eller ugyldige annonsetypeparametere.

Hva kan du gjøre?
Kontrollér at annonseimplementeringen er i tråd med de gjeldende retningslinjene (Android, iOS, Unity), og prøv på nytt.