Aloita

Yleisten käyttöönotto-ongelmien ratkaiseminen

Tarkista huolellisesti Google Mobile Ads SDK:sta saamasi tiedot ja selvitä, millaisesta ongelmasta on kyse. Klikkaa saamaasi virheilmoitusta ja lue lisätietoja siitä, miten voit korjata ongelman.

Tiliä ei ole vielä hyväksytty

Merkitys:
Tiliäsi ei ole vielä hyväksytty. Kun rekisteröidyt AbMobin käyttäjäksi, tilisi tarkistetaan ennen sen hyväksymistä. Tämä kestää yleensä 24 tuntia, mutta harvoissa tapauksissa siihen voi kulua kaksi viikkoa.

Tee näin:
Tarkista asia myöhemmin uudelleen. Varmista tällä välin, että noudatat AdMobin käytäntöjä ja rajoituksia. Sinulle ilmoitetaan sähköpostitse, jos AdMob ei hyväksy tiliäsi.

Mainospyyntö ei vastaa kokovaatimuksia

Merkitys:
Mainospyyntö ei vastaa bannerimainosmuotoa koskevia kokovaatimuksia.

Tee näin:
Tarkista bannerimainosyksiköitä koskevat kokovaatimukset (Android, iOS ja Unity). Todenna ja päivitä mainospyyntöparametrit. Yritä sitten uudelleen.

Mainospyyntö on ristiriidassa laitteen käyttöympäristön kanssa

Merkitys:
Mainospyynnön käyttöjärjestelmä (OS) ei ole sama kuin laitteen käyttöympäristö. Mainospyynnössä määritetään esimerkiksi Android, vaikka laite on iOS.

Tee näin:
Varmista, että SDK ja laitteen käyttöympäristö vastaavat toisiaan.

Mainosyksikkö ei vastaa mainosmuotoa

Merkitys:
Mainosyksikön tunnus ei kelpaa valitsemallesi mainosmuodolle.

Tee näin:
Varmista, että mainosyksikön tunnus on luotu oikealle mainosmuodolle, ja yritä sitten uudelleen.

Mainosyksikkö on luotava tiettyä muotoa varten. Lue lisää mainosyksiköistä, mainosmuodoista ja mainostyypeistä.

Sisällössä käytetään MediaView'n sijasta ImageView'ta

Merkitys:
Natiivimainoksessa käytetään virheellisesti ImageView'ta pääasiallisen kuvasisällön renderöintiin. Natiivimainoksissa on käytettävä MediaView'ta, ei ImageView'ta.

Tee näin:
Päivitä kuvasisällön asetukset ja yritä uudelleen. Lue lisää natiivimainosten MediaView'sta (Android ja iOS).

Näyttötiheyden rajoitus saavutettu

Merkitys:
Tälle mainosyksikölle on asetettu näyttötiheyden rajoitus. Tämä tarkoittaa sitä, että mainosyksikkö rajoittaa yksittäiselle käyttäjälle näytettävien mainosten määrää.

Tee näin:
Korjaa ongelma päivittämällä mainosyksikön näyttötiheyden rajoituksen asetukset AdMobissa ja yritä uudelleen.

Natiivimainospyyntö ei kelpaa

Merkitys:
Natiivimainospyyntö ei kelpaa.

Tee näin:
Varmista, että olet seurannut natiivimallien käyttöönottoa koskevia ohjeita oikein (Android ja iOS), ja yritä uudelleen. Varmista myös, että natiivimainoksen toteutus on sovellettavien käytäntöjä koskevien ohjeiden mukainen.

Yksikään mainos ei vastaa todellisen tuhannen näyttökerran hinnan alinta tasoa

Merkitys:
Mainospyyntöä ei voi täyttää, koska yksikään mainos ei vastaa mainosyksikölle asetettua todellisen tuhannen näyttökerran hinnan alinta tasoa

Tee näin:
Laske todellisen tuhannen näyttökerran hinnan alinta tasoa AdMobissa.

Julkaisijan dataa ei löytynyt

Merkitys:
Tämän mainosyksikön julkaisijan dataa ei löydy. Jos olet vasta lisännyt mainosyksikön, mainosten näkymiseen voi kulua jonkin aikaa.

Tee näin:
Odota tunti uusien mainosyksiköiden lisäämisen jälkeen. Jos mainosyksikön lisäämisestä on kulunut yli tunti:

• Todenna, että mainosyksikön koodi on oikein.
  • Tarkista, ettei tilillä ole virheitä, kuten puutteellisia laskutustietoja tai muita asetuksiin liittyviä ongelmia.
  • Ratkaise kaikki käytäntörikkomukset Käytäntökeskuksesta.

Huom. Jos tilisi on poistettu käytöstä virheellisen toiminnan takia, et voi kirjautua tilillesi. Lue lisää

Älykäs segmentointi ei palauttanut mainosta

Merkitys:
Mainosyksikössä on otettu käyttöön älykäs segmentointi, joten mainospyyntöä ei täytetä, jos pyyntö on ostajan laitteelta.

Tee näin:
Vaihda muuhun kuin ostajan laitteeseen ja testaa mainosyksikön mainospyyntöjä.

Laitetta ei tueta

Merkitys:
Mainospyyntö tulee mobiililaitteelta, jota ei tueta.

Tee näin:
Tuettuja laitteita ovat Android- ja iOS-matkapuhelimet ja ‑tabletit. Yritä uudelleen tuetulta laitteelta.

Videomainospyyntö ei kelpaa

Merkitys:
Videomainospyyntö ei kelpaa. Tämä voi johtua siitä, että videon kesto on virheellinen tai mainostyyppiparametrit ovat virheellisiä.

Tee näin:
Varmista, että mainoksen toteutus on sovellettavien ohjeiden mukainen (Android, iOS ja Unity), ja yritä uudelleen.