Kom godt i gang

Id for annoncesvar

Id for annoncesvaret er værdien i feltet svar-id, som er det unikke id for et annoncesvar. Feltet svar-id er tilgængeligt for annonce- og formidlingssvar.

Id for annoncesvaret kan bruges til at identificere og blokere en annonce i Center for annoncegennemgang i Ad Manager og AdMob.

Id for annoncesvaret kan ses i Center for annoncegennemgang i syv dage. Få flere oplysninger om, hvordan du henter id for annoncesvaret på Google Developers-websitet på Android og iOS