Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

AVG: overzicht en richtlijnen

Manieren waarop uitgevers toestemming van gebruikers in de Europese Unie kunnen krijgen

U kunt op verschillende manieren toestemming van uw gebruikers in de EER en het Verenigd Koninkrijk krijgen en aan het Google-beleid voor toestemming van gebruikers in de EU voldoen. U kunt uw eigen toestemmingsoplossing ontwikkelen, Funding Choices (het Google-platform om toestemming te beheren) gebruiken of rechtstreeks integreren met het TCF v2.2-framework van het IAB.

1. De uitgever ontwikkelt zelf een toestemmingsoplossing of gebruikt een CMP dat niet is gecertificeerd door het IAB

U kunt uw eigen toestemmingsoplossing ontwikkelen of een CMP gebruiken dat niet is gecertificeerd door het IAB. Implementeer deze daarna in uw apps.

Neem de documentatie in het Helpcentrum door voor meer informatie over hoe u de aanbieders van advertentietechnologie in uw apps beheert en hoe u personalisatie beheert in onze advertentietags.

2. De uitgever gebruikt Privacy en berichten

Privacy en berichten is een tool voor toestemmingsbeheer in AdMob waarmee u het Transparency and Consent Framework v2.2 van het IAB kunt gebruiken met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de EU.

Meer informatie over Privacy en berichten

3. De uitgever gebruikt een door het IAB gecertificeerd CMP

Google introduceert ondersteuning voor het Transparency and Consent Framework v2.2 van het IAB voor al onze advertentieproducten aan de verkoopzijde (Ad Manager, AdMob, AdSense).

Meer informatie over de implementatie van IAB TCF v2.2