Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

AdMob- og AdSense-programpolitikker

Mulige trin for udviklere i forhold til samtykke fra brugere i EU

Udgivere kan vælge flere forskellige stier at følge for at opnå samtykke fra EØS-brugere (EØS står for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde) for at overholde Googles opdaterede politik vedrørende samtykke fra brugere i EU og kan stadig arbejde med Googles produkter til udgivere.

1. Udgiver udvikler sin egen løsning til indhentning af samtykke

1. Åbn AdSense, og vælg dine udbydere af annonceteknologi (ATPs, Ad Technology Providers).
  2. Brug GPT API til at sætte de annoncer på pause, der åbnes ved sideindlæsning (disableInitialLoad())
  3. Aktivér værktøjet til indhentning af samtykke, og bed om samtykke for Google og valgte annonceteknologiudbydere.
    • Brugeren giver samtykke til tilpassede annoncer. Genoptag indlæsning af annoncer (refresh()).
    • Brugeren giver samtykke til annoncer uden personlig målretning. Indlæs annoncer uden personlig målretning (setRequestNonPersonalizedAds(1) + refresh()).
    • Brugeren giver ikke samtykke til Google. Der foretages ikke noget annoncekald til Google.

Få flere oplysninger om indstillinger for annoncetilpasning i Googles udgiverannoncetags.

2. Udgiver bruger IAB's forskrifter

Vi har endnu ikke integreret IAB's forskrifter med hensyn til gennemsigtighed og indhentning af samtykke (TCF, Transparency & Consent Framework). Vi har i de seneste måneder arbejdet sammen med IAB Europe for at undersøge, hvordan vores produkter og politikker kan understøtte IAB's forskrifter med hensyn til gennemsigtighed og indhentning af samtykke, men vores tekniske integration er endnu ikke komplet.

Indtil Googles IAB-integration er gennemført, henter Google tilpassede annoncer til de annonceteknologiudbydere, der er valgt i udgiverens ATP-kontroller. Udgivere vil fortsat have mulighed for at inkludere det ikke-tilpassede annoncesignal i deres annonceanmodning eller vælge kun at vise ikke-tilpassede annoncer til alle brugere i EØS i AdSense-brugerfladen. Bemærk også, at de tekniske specifikationer i IAB's forskrifter med hensyn til gennemsigtighed og indhentning af samtykke understøtter nettet. Specifikationerne for mobilapp er ikke færdige endnu.