Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

GDPR-oversigt og vejledning

Muligheder for udgivere for indhentning af samtykke fra brugere i EU

Du kan vælge mellem flere forskellige muligheder for at indhente samtykke fra brugere i EØS og Storbritannien for at overholde Googles samtykkepolitik for brugere i EU. Du kan udvikle din egen løsning til indhentning af samtykke, bruge den administrationsplatform for samtykke, der er tilgængelig via Google-produktet Funding Choices, eller du kan foretage direkte integration i henhold til IAB's forskrifter for gennemsigtighed og samtykke (TCF, Transparency & Consent Framework) version 2.2.

1. Udgiveren udvikler sin egen løsning til indhentning af samtykke eller bruger en CMP, der ikke er certificeret af IAB

Du kan vælge at udvikle din egen løsning til indhentning af samtykke eller bruge en CMP, der ikke er certificeret af IAB, og derefter implementere den valgte løsning i dine apps.

Gennemgå dokumentationsmaterialet i Hjælp til AdMob for at få oplysninger om, hvordan du kan administrere udbydere af annonceteknologi i dine apps, og hvordan du kan administrere personlig tilpasning via vores annoncetags.

2. Udgiveren bruger værktøjet Privatliv og beskeder

Privatliv og beskeder er et værktøj til administration af samtykke i AdMob, og det kan du bruge som hjælp til at foretage integration i henhold til IAB's forskrifter for gennemsigtighed og samtykke version 2.2 og EU's persondataforordning (GDPR, General Data Protection Regulation).

Få flere oplysninger om værktøjet Privatliv og beskeder

3. Udgiveren bruger en IAB-certificeret CMP

Vi indfører understøttelse af IAB's forskrifter for gennemsigtighed og samtykke version 2.2 i alle Googles annonceprodukter på salgssiden (Ad Manager, AdMob og AdSense).

Få flere oplysninger om implementering i henhold til IAB's TCF version 2.2