Kom godt i gang

Sådan tester du dine annoncer

Det er vigtigt, du tester, at dine annoncer implementeres korrekt, når du udvikler din app. Udgivere må dog ikke klikke på deres egne produktionsannoncer, heller ikke for at teste dem. Hvis du klikker på dine produktionsannoncer, kan det resultere i en politikovertrædelse for ugyldig trafik

Når du udvikler og tester dine apps, skal du bruge demoannoncer eller testenheder til at bekræfte din implementeringskode. På den måde undgår du at overtræde AdMob-politikken.

Demoannoncer

Den hurtigste måde at aktivere test på er ved at bruge demoannonceenheder fra Google. Med demoannoncer behøver du ikke at oprette din egen annonceenhed for at teste din app. De demoannonceenheder, der leveres af Google, er ikke knyttet til din AdMob-konto, så der er ingen risiko for, at din konto genererer ugyldig trafik, når du bruger disse annonceenheder.

Når du bruger annonceenheds-id'er fra Google, udfyldes demoannoncerne altid. Du kan finde demoannonceenheds-id'erne på Google Developers til Android og iOS.

Klik for at se et eksempel på en demoannonce

Testenheder

Testenheder giver dig mulighed for at teste din implementeringskode mere effektivt ved at returnere annoncer, der ligner rigtige produktionsannoncer, i testtilstand til din app. Du kan konfigurere din enhed som en testenhed og bruge dine egne annonceenheds-id'er, som du har oprettet på din AdMob-konto.

Når du aktiverer en testenhed, sender AdMob-netværket produktionsannoncer i testtilstand til din enhed ved hjælp af det annonceenheds-id, du har oprettet på din AdMob-konto. På den måde kan du teste produktionsannoncer og bekræfte din implementeringskode uden at overtræde AdMob-politikken vedrørende ugyldig trafik

Se, hvordan du konfigurerer en testenhed.