Startside og introduktion

Brug testannoncer

Testannoncer giver dig mulighed for at teste din implementeringskode, før du udgiver din app. Når du udvikler din app, returnerer testannonceenheder annoncer til din app, så du ved, at din implementeringskode fungerer korrekt.

Det er også vigtigt at aktivere testannoncer, så du kan klikke på dine annoncer uden at debitere Google-annoncører. Hvis du klikker på for mange annoncer uden at være i testtilstand, kan din konto blive markeret for overtrædelse af AdMob-politikken vedrørende ugyldig aktivitet

Der er to måder at implementere testannoncer på:

1. Brug et af Googles eksempler på annonceenheder. Google giver eksempler på annonceenheds-id'er til test af dine annoncer.
  2. Brug din egen annonceenhed, og aktivér testenheder. Du kan konfigurere din enhed som en testenhed og bruge dine egne annonceenheds-id'er, som du har oprettet i AdMob.

Følg vejledningen på Google Developers for Android og iOS for at implementere testannoncer.