Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Produktkunngjøringer for AdMob fra årets I/O

8. mai 2019

På årets Google I/O-konferanse fremhevet vi tre produkter du kan bruke for å oppnå høyere inntekter med appene dine. Du kan benytte automatiserte løsninger, uten at det går på bekostning av brukeropplevelsen.

• Bildesøk: Med dette søkeverktøyet kan app-publisister og -utviklere enkelt identifisere og fjerne mindre effektive annonser i alle størrelser og kampanjer samt med alle roteringstyper. Alt som skal til er å laste opp en skjermdump av en annonse ved å bruke funksjonen for bildesøk i annonsevurderingssenteret, og så identifiseres samsvarende annonser og bilder automatisk. Finn ut mer
  • Høyeste egnethet for annonseinnhold: Med denne funksjonen kan du angi høyeste egnethet for annonseinnholdet i en bestemt app eller for kontoen din i sin helhet ut fra digitale innholdetiketter i AdMob-brukergrensesnittet. Finn ut mer
  • Brukerberegninger: Ved å slå på Brukerberegninger i AdMob får du tilgang til nye data og nyttige rapporter, for eksempel rapporten om annonser med bonus, som kan være til nytte når du skal utarbeide en effektiv strategi for inntektsgenerering. Vi begynner å rapportere om beregninger som for eksempel økter per bruker, varigheten av økten, annonseeksponering per økt og daglige aktive brukere. Flere beregninger og rapporttyper kommer til å bli tilgjengelige etter hvert som brukerberegninger utvikles over tid. Finn ut mer

Vi er dessuten glade for den positive responsen bransjen har hatt på Åpen budgivning – den nye modellen for inntektsgenerering som vi kunngjorde i fjor. Ved å bruke denne modellen blir det enklere å få mest mulig ut av hver enkelt visning automatisk. Flere titalls utviklere har tatt i bruk betaversjonen. Blant utviklerne som har hatt en merkbar inntektsøkning, er den koreanske spillutvikleren Sticky Hands.

«Vi er veldig fornøyde med åpen budgivning. På én måned har inntektene og ARPDAU-verdien (annonsenes gjennomsnittlige annonseinntekter per daglige aktive brukere) økt med henholdsvis 14 og 15 %, og vi forventer at tallene fortsetter å stige etter hvert som flere kildeplattformer blir tilgjengelige på nettet. Det beste av alt er at vi nesten ikke bruker tid på å administrere løsningen. »

– Minu Kim, administrerende direktør i Sticky Hands

I tillegg til inntektsøkningen er åpen budgivning enkel og tidsbesparende sammenlignet med tradisjonell mediering. Færre SDK-er innebærer mindre bruk av tid på integrasjoner samt en mer stabil app. Følg med! Vi kommer til å utvide programmet til å gjelde alle publisister senere i år.