Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

AdMob-tuotejulkistukset I/O 2019 ‑tapahtumassa

8.5.2019

Tämän vuoden Google I/O ‑tapahtumassa esittelimme kolme tuotetta, joiden automatisoitujen ratkaisujen avulla voit kasvattaa sovelluksesi tuloja – käyttökokemuksesta tinkimättä.

• Kuvahaku: Tämän hakutyökalun avulla sovellusten julkaisijat ja kehittäjät voivat helposti tunnistaa ja poistaa tehottomia mainoksia kaikista kampanjoista mainoksen koosta ja vuorottelusta riippumatta. Lataa kuvakaappaus mainoksesta käyttämällä Ad Review Centerin kuvahakutoimintoa, niin kuvaa vastaavat mainokset ja kuvamateriaalit tunnistetaan automaattisesti. Lue lisää
  • Mainossisällön enimmäisluokitus: Tämän ominaisuuden avulla voit määrittää AdMobin käyttöliittymässä mainossisällön enimmäisluokituksen tietylle sovellukselle tai koko tilillesi käyttämällä digitaalisen sisällön tunnisteita. Lue lisää
  • Käyttäjämittarit: Kun otat AdMobin käyttäjämittarit käyttöön, voit hyödyntää uutta dataa sekä Palkkion tarjoavat mainokset ‑raportin kaltaisia hyödyllisiä raportteja, joista saat tietoa rahallistamisstrategiaasi varten. Uusia raportointimittareita ovat muun muassa istunnot/käyttäjä, istunnon kesto, mainoksen näkyvyys / istunto ja päivittäiset aktiiviset käyttäjät. Lisää mittareita ja raporttityyppejä tulee saataville sitä mukaa, kun käyttäjämittareita kehitetään. Lue lisää

Lisäksi viime vuonna julkaistu uusi rahallistamismalli Open Bidding on otettu alalla hyvin vastaan. Mallin avulla voit maksimoida kunkin impression arvon automaattisesti. Kymmenet kehittäjät ovat liittyneet betaohjelmaan, minkä myötä heidän tulonsa ovat kasvaneet merkittävästi. Yksi tällainen kehittäjä on Koreassa toimiva pelikehitysyritys Sticky Hands.

"Olemme todella innoissamme Open Biddingista. Yhdessä kuukaudessa tulomme ovat kasvaneet 14 % ja ARPDAU-arvo (keskimääräiset tulot / päivittäiset aktiiviset käyttäjät) on noussut 15 %. Uskomme tämä kasvun myös jatkuvan, kun kysynnän lähteitä lisätään verkkoon. Mikä parasta, hallintaan ei tarvitse käyttää aikaa juuri lainkaan."

– Minu Kim, Sticky Handsin toimitusjohtaja

Open Bidding on myös perinteistä välitystä yksinkertaisempi ratkaisu, ja sen avulla voit säästää aikaa – kun SDK:ita on vähemmän, integroinnit vievät vähemmän aikaa ja sovelluksesi on entistä vakaampi. Ohjelma tulee kaikkien julkaisijoiden saataville myöhemmin tänä vuonna, joten pysy kuulolla!