Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

AdMob-produktmeddelelser på Google I/O 2019

Den 8. maj 2019

På dette års Google I/O fremhævede vi tre produkter, som kan hjælpe dig med at øge din appomsætning via automatiserede løsninger, uden at det går ud over brugeroplevelsen.

• Billedsøgning: Dette søgeværktøj gør det nemt for appudgivere og -udviklere at finde frem til og fjerne dårlige annoncer, uanset størrelse, kampagne og indstilling for rotation. Du skal bare uploade et screenshot af en annonce via billedsøgningsfunktionen i Center for annoncegennemgang, hvorefter matchende annoncer og billeder identificeres automatisk. Få flere oplysninger
  • Maksimumklassificering af annonceindhold: Med denne funktion kan du angive maksimumklassificeringen af annonceindhold for en bestemt app eller for hele din konto ved hjælp af indholdsetiketter for digitalt indhold på AdMob-brugerfladen. Få flere oplysninger
  • Bruger-metrics: Hvis du aktiverer bruger-metrics i AdMob, får du adgang til nye data og nyttige rapporter, f.eks. rapporten Belønningsannoncer, som du kan bruge, når du skal fastlægge din strategi for indtægtsgenerering. I første omgang rapporteres der bl.a. om metrics såsom antal sessioner pr. bruger, sessionsvarighed, annonceeksponering pr. session og antal aktive brugere pr. dag, men med tiden bliver der tilføjet flere metrics og rapporttyper. Få flere oplysninger

Vi er desuden meget glade for de positive tilbagemeldinger, vi har fået vedrørende den nye indtægtsgenereringsmodel Åben budgivning, som vi lancerede sidste år. Denne model muliggør automatisk maksimering af hver eneste eksponerings værdi. Mange udviklere, heriblandt den koreanske spiludviklingsvirksomhed Sticky Hands, har allerede tilmeldt sig betaversionen og opnået en markant stigning i omsætningen.

"Vi er meget glade for Åben budgivning. I løbet af blot en enkelt måned er det lykkedes os at øge omsætningen og den gennemsnitlige omsætning pr. aktiv bruger pr. dag med hhv. 14 % og 15 %, og vi forventer, at udviklingen fortsætter, i takt med at flere kildeplatforme bliver tilgængelige online. Og det bedste af det hele er, at vi stort set ikke behøver at bruge tid på administration."

– Minu Kim, administrerende direktør for Sticky Hands

Åben budgivning udmærker sig også ved større brugervenlighed og tidsbesparelser end traditionel formidling, og færre SDK'er er ensbetydende med mindre tidsforbrug på integrationer og større stabilitet for din app. Programmet gøres tilgængeligt for alle udgivere senere på året, så sørg for at holde dig opdateret.