Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Rapporter

Forstå brukerberegninger

Av/på-knappen for brukerberegninger ble nylig avviklet. Finn ut mer om denne endringen

På Brukerberegninger-kortet vises beregninger du kan bruke til å forstå brukeratferden i den valgte appen. Dataene for beregnet inntekt kan komme fra ulike kilder. I linjediagrammet ved siden av hver beregning vises en oversikt over verdiendringen over tid.

Du finner Brukerberegninger-kortet i appoversiktene

Eksempel på et kort med brukerberegninger i AdMob-rapporter.

Beregningene på dette kortet

• Økter/DAU: Dette er det gjennomsnittlige antallet økter per daglige aktive bruker (DAU). Det blir talt en økt når appen er i forgrunnen på enheten. Økten blir avsluttet når appen flyttes til bakgrunnen eller etter 30 minutter med inaktivitet fra brukeren.
  • Gj.sn. øktvarighet: Dette er det totale engasjementet i løpet av den valgte datoperioden delt på antallet økter.
  • Annonseeksponering/økt: Dette er den totale annonseeksponeringstiden i løpet av den valgte datoperioden delt på det totale engasjementet i løpet av den valgte datoperioden.
  • Daglige aktive brukere (DAU)  Antallet unike brukere som har åpnet appen
  • ARPU: Gjennomsnittlig inntekt per bruker (ARPU). Dataene om beregnet inntekt omfatter inntekter fra annonser, kjøp i apper, netthandel og abonnementer.

Merk: For å kunne sende ecommerce_purchase-hendelser må du installere Firebase SDK for Google Analytics.

For in_app_purchase-hendelser for Android knytter du appen din til Firebase og knytter appen til Play. For iOS-brukere sendes in_app_purchase-hendelser automatisk.

• ARPPU: Gjennomsnittlig inntekt per betalende bruker (ARPPU) er den totale kjøpsinntekten per aktive bruker som har loggført en kjøpshendelse. Dataene om beregnet inntekt omfatter inntekter fra annonser, kjøp i apper, netthandel og abonnementer.

Merk: For å kunne sende ecommerce_purchase-hendelser må du installere Firebase SDK for Google Analytics.

For in_app_purchase-hendelser for Android knytter du appen din til Firebase og knytter appen til Play. For iOS-brukere sendes in_app_purchase-hendelser automatisk.

• Brukerlojalitet: prosentandelen av brukere som har installert appen din i begynnelsen av datoperioden, og som har besøkt appen igjen før utgangen av den valgte datoperioden.

Feilsøking av brukerberegninger

Hvis du bare ser nuller på kortet for brukerberegninger: