Om brugermetrics

Kortet Brugermetrics kan bruges til at få oplysninger om den samlede brugeradfærd i den valgte app. Dataene kan leveres fra flere forskellige kilder. Linjegrafen ud for hver metric giver dig et visuelt øjebliksbillede af, hvordan værdien har ændret sig over tid.

Metrics på dette kort

• Sessioner pr. bruger: Det samlede antal sessioner inden for det valgte datointerval divideret med antallet af aktive brugere.
  • Gns. sessionsvarighed: Det samlede engagement inden for det valgte datointerval divideret med antallet af sessioner.
  • Aktive brugere: Antallet af aktive brugere inden for det valgte datointerval for den valgte app.
  • ARPU: Gennemsnitlig omsætning pr. bruger (ARPU, average revenue per user). ARPU er summen af den estimerede indtjening fra AdMob-netværket samt de estimerede værdier for hændelserne ecommerce_purchase og in_app_purchase

Bemærk! Du skal installere Firebase-SDK'et og linke din app til Firebase for at kunne sende hændelserne ecommerce_purchase og in_app_purchase. Vi tilføjer snart en vejledning til, hvordan du linker til Firebase.

For iOS-brugere bliver in_app_purchase-hændelser sendt automatisk.

• ARPPU: Gennemsnitlig omsætning pr. betalende bruger (ARPPU, average revenue per paying user). ARPPU er summen af de estimerede værdier for hændelser ecommerce_purchase og in_app_purchase.

Bemærk! Du skal installere Firebase-SDK'et og linke din app til Firebase for at kunne sende hændelserne ecommerce_purchase og in_app_purchase. Vi tilføjer snart en vejledning til, hvordan du linker til Firebase.

For iOS-brugere bliver in_app_purchase-hændelser sendt automatisk.

• Fastholdelse: Procentdelen af brugere, der installerede den valgte app ved begyndelsen af datointervallet og stadig brugte appen ved afslutningen af datointervallet.

Fejlfinding af brugermetrics

Hvis dit brugermetricskort ikke viser nogen værdier:

• Tjek, at du bruger den nyeste SDK for annoncer til Google Mobil:
    • 18.1.0 eller nyere til Android
    • 7.44 eller nyere til iOS
  • Der kan gå op til 48 timer efter aktivering af brugermetrics, før der vises data på brugermetricskortet.
  • Sørg for, at du har implementeret din app korrekt i henhold til vejledningen til at komme godt i gang på Google Developers (Android, iOS).