Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Aloita

Ad Managerin, AdSensen ja AdMobin vertailu

Selvitä, mikä Googlen julkaisijaratkaisu sopii parhaiten verkkosivustoillesi tai sovelluksillesi

Google Ad Manager, AdSense ja AdMob ovat tehokkaita tuotteita, joiden avulla voit myydä sivustollasi tai sovelluksessasi olevia mainospaikkoja. Kukin tuote sisältää erityyppisille julkaisijoille sopivia ominaisuuksia. Tämän artikkelin avulla voit valita sopivan tuotteen mainontatarpeidesi perusteella.

Yhteistyöhön luotettavan asiantuntijan kanssa
Tarvitsetko tukea sivustosi tai sovelluksesi kaupallistamisessa? Certified Publishing Partners tarjoaa ratkaisuja Ad Managerille, AdSenselle ja AdMobille. Aloita oikeiden kumppaneiden etsintä jo tänään.

AdSense

AdSense on mainosverkosto, jonka kautta pääset hyödyntämään mainostajien kysyntää ja määrittämään mainosinventaarisi. AdSense sopii erityisesti julkaisijoille, jotka haluavat enemmän automaatiota mainosratkaisuilleen ja joilla on mainontaan keskittyvä pieni hallintatiimi.

AdSense on oikea työkalu sinulle, jos

• tarvitset paikan verkkosivustosi kaupallistamiseen (AdSense toimii erityisen hyvin blogeissa, keskusteluryhmissä ja verkkopalveluissa)
  • haluat toteuttaa mainosten näytön helposti
  • haluat Googlen optimoivan mainosinventaarisi puolestasi ja maksimoivan tulosi automaattisten mainosten avulla
  • haluat tulosraporttien olevan helposti saatavilla

Rekisteröidy AdSenseen

AdMob

AdMob on mobiilimainosverkosto ja kaupallistamisalusta mobiilikehittäjille, jotka haluavat ansaita rahaa mainoksista, saada dataan perustuvia käyttökelpoisia ideoita ja laajentaa sovellusliiketoimintaansa. AdMob-verkoston avulla voit kaupallistaa mobiilisovelluksesi ja saada mainokset näkymään maailmanlaajuisesti. AdMob-kaupallistamisalustan avulla kehittäjät, jotka käyttävät useita mainosverkostoja, voivat maksimoida kaikkien kolmantena osapuolena toimivien verkostokumppaneiden kautta ansaittavat mainostulot.

AdMob on oikea työkalu sinulle, jos

• haluat käyttää tehokkaita mobiilisovelluksiin tarkoitettuja mainosmuotoja ja vahvoja bränditurvallisuusasetuksia
  • tarvitset ratkaisun, jolla voit maksimoida mainostulot kaikissa Googlen ja kolmannen osapuolen verkostoissa käyttämällä waterfall-välitystä ja hintatarjouksia
  • haluat saada kokonaisvaltaisen käsityksen mainosten tuloksista ja käyttäjien aktiivisuudesta Google Analytics for Firebasen avulla
  • haluat helpottaa päivittäistä toimintaasi automaattisilla ominaisuuksilla, kuten Mainosverkoston optimointi ‑ominaisuudella
  • tarvitset ratkaisun, jolla voit tasapainottaa sovelluksen sisäisiin ostoksiin ja mainoksiin liittyviä ansaitsemistapoja käyttäjien toiminnan perusteella käyttämällä älykästä segmentointia.

Rekisteröidy AdMobiin

Google Ad Manager is an ad management platform for large publishers who have significant direct sales. Ad Manager provides granular controls and supports multiple ad exchanges and networks, including AdSense, Ad Exchange, third-party networks, and third-party exchanges.

Ad Manager is for you if you need:

• A central place to monetize all of your inventory types (websites, mobile apps, videos, or games)
  • To manage a significant amount of ad revenue that comes through direct deals from buyers
  • To use third-party networks to compete for ad inventory
  • More complex reports to gain granular insights

Rekisteröidy Ad Manageriin

Yleisimmät väärinkäsitykset

"Ad Manager näyttää laadukkaampia mainoksia" Ei pidä paikkaansa

Sekä AdSense‑, AdMob‑ että Ad Manager ‑julkaisijat voivat hyödyntää samaa Authorized Buyers ‑Premium-ohjelmaa. Voit näyttää laadukkaita mainoksia kaikkien kolmen alustan kautta.

"Ad Manager on AdSensen Premium-versio" Ei pidä paikkaansa

Ad Manager on erilainen tuote kuin AdSense tai AdMob. Ad Manager on yhdistetty alusta, joka sisältää yksityiskohtaisia mainosinventaarin hallintatyökaluja ja muita ominaisuuksia, joilla voit hallinnoida suoramyyntiä, kolmannen osapuolen verkostoja ja ohjelmallista kysyntää tietokoneilla, mobiiliverkossa ja sovelluksissa.

Tuotteiden väliset erot

Google Ad Manager
(mainosalusta)

Google AdSense
(mainosverkosto)

Google AdMob
(mainosalusta)

Google AdMob
(mainosverkosto)

Saatavilla olevat mainosinventaarityypit

Verkko ja sovellus

Verkko

Sovellus

Sovellus

Muiden mainosverkostojen käyttö tai suoraan myytyjen mainosten neuvottelu

Kyllä

Ei

Kyllä

Ei

Mainoksia alkaa näkyä, kun lisäät sivuille tagit

Kyllä, jos annat näyttää AdSense-dataa Ad Managerin kautta

Kyllä

AdSense-verkoston kilpailuttaminen muiden mainosverkostojen kanssa tulojen maksimoimiseksi

Kyllä

Ei

Kyllä

AdMob-verkosto = Googlen kysyntä + kolmansien osapuolten hintatarjouskumppanina toimivat mainoslähteet

Ei

Kaiken mainosten näyttöön liittyvän toiminnan kattava yhtenäinen raportointi

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Google hoitaa maksut sinulle ja laskutuksen mainostajilta tai maksettavien summien keräämisen mainosverkostoilta

Kyllä, kun kyseessä on Authorized Buyers, hintatarjoukset tai ohjelmallisen suoraneuvottelun tapahtumat

Kyllä

Ei, saat maksut suoraan mainostajilta tai mainosverkostoilta ja hoidat laskutuksen maksujen keräämisen

Kyllä

Ei, saat perinteisesti neuvoteltujen rivikohtien maksut suoraan mainostajilta tai mainosverkostoilta ja hoidat laskutuksen ja maksujen keräämisen