Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Aloita

Juhlapyhien muistilista

Varmista tämän muistilistan avulla, että sovelluksesi ja tilisi ovat valmiina seuraaviin suuriin juhlapyhiin.

Vaihe 1: Selvitä, missä sovellustasi käytetään

Eri puolilla maailmaa on omat juhlapyhänsä, joita vietetään eri tavoin ja eri aikaan. Selvitä, millaisia käyttäjiä sovelluksellasi on, jotta voit määritellä tärkeimmät juhlat ja tapahtumat. Data-analytiikkatyökalut voivat auttaa liikenteen alkuperän selvittämisessä. Maksimoi sovelluksesi potentiaali ja tulot seuraavien tietojen avulla:

• AdMob-raportit: Luo AdMobissa tallennettuja raportteja ja lisää niihin ulottuvuuksia (esim. Maa), niin näet erittelyn tuloistasi ja muista tärkeistä mittareista.
  • Google Analytics for Firebase: Käytä AdMobiin integroitua maksutonta ja rajoittamatonta mobiilianalytiikkaratkaisua. Firebasen hallintapaneelissa on yleisöraportti, josta saat tietoa käyttäjien sijainnista. Firebasen avulla voit myös testata mainoksen sijoitteluja, minimihintoja ja monia muita sovelluksesi ja AdMob-tilisi ominaisuuksia ja asetuksia.

Vaihe 2: Käytä juhlapyhään tai tapahtumaan sopivia kuvakkeita

Lisää sovellukseesi ripaus juhlatunnelmaa käyttäjien iloksi.

Etsi ideoita yleisöllesi tärkeistä juhlapyhistä ja ota käyttöön uusia, teemaan sopivia

• taustakuvia ja muita elementtejä: käyttäjät voisivat tykätä esimerkiksi diwaliteemaisesta sovelluksen taustakuvasta tai sovelluksen latautumisen aikana näytöllä leijuvista lumihiutaleista
  • sovellusominaisuuksia: voit aktivoida esimerkiksi ruokasovelluksen käyttäjiä uusilla jouluresepteillä tai pelisovelluksen käyttäjiä uusilla bonuksilla, kolikoilla, työkaluilla tai teemaan liittyvillä aseilla
  • pelitasoja tai hahmoja: jos olet pelikehittäjä, voit ilahduttaa käyttäjiä uudella, juhlapyhään liittyvällä tasolla tai hahmolla
  • sovelluksia: voit vastata juhlapyhien kasvavaan kysyntään myös julkaisemalla uusia sovelluksia.

Houkuttele uusia käyttäjiä teemanmukaisilla kuvakkeilla.

Kun käyttäjät etsivät uusia sovelluksia, he näkevät ensimmäisenä kuvakkeesi. Jos se ei vakuuta heitä heti, he eivät todennäköisesti lataa sovellusta. Näin paketoit sovelluksen juhlapyhää varten:

• Suunnittele juhlapyhään sopiva sovelluskuvake (esim. jouluaiheinen).
  • Testaa eri sovelluskuvakkeita sovelluksen tietosivukokeilujen avulla nähdäksesi, mikä niistä on paras (Google Play).

Vaihe 3: Optimoi AdMob-tilisi

Älä hukkaa yhtään tilaisuutta tienata enemmän. Kirjaudu Google AdMob ‑tilillesi säännöllisesti ja käy asetukset läpi näin:

Vaihe 4: Lisää käyttäjämäärää Universaalilla sovelluskampanjalla

Google Adsin Universaalit sovelluskampanjat auttavat löytämään sovellukselle lisää käyttäjiä. Mitä enemmän käyttäjiä, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on tienata AdMobin avulla.

Universaaleissa sovelluskampanjoissa käytetään koneoppimista asennusmäärän kasvattamiseksi. Sinun ei tarvitse kuin valita tavoite (asennukset tai sovelluksensisäiset tapahtumat) luodessasi kampanjaa Google Ads ‑tilillä, niin kampanjan optimointi tapahtuu automaattisesti sitä mukaa kun dataa kertyy lisää.

Mainosta sovellustasi

Vaihe 5: Päivitä sovellustasi säännöllisesti

Sovellusta kannattaa päivittää 1–4 kertaa kuukaudessa, jotta kaikki toimii kuten pitää.

Jos aiot tehdä sovellukseen muutoksia, julkaise ne ennen juhlapyhiä, jotta käyttäjät ehtivät ladata päivitetyn sovelluksen.

Joissakin sovelluskaupoissa uusien sovellusten ja sovelluspäivitysten hyväksymiseen voi mennä yllättävän kauan etenkin suosittujen juhlapyhien aikaan, esimerkiksi joulukaudella. Muista siis tehdä päivitykset hyvissä ajoin.

Jos haluat lisätietoa, katso tämä video.

Get ready for the Holiday Season & drive more Revenue

Omalta AdMob-sivulta saat tiliäsi koskevia personoituja vinkkejä. Näet vinkit, kun olet kirjautuneena AdMobissa käyttämällesi Google-tilille, ja niiden avulla voit optimoida tulosi.