På den förbättrade sidan Mitt AdMob hittar du anpassade optimeringstips och kan läsa information om din kontostatus och slutföra konfigureringen.

Leverantörer av annonsteknik

I denna artikel listas certifierade annonsteknikleverantörer för utgivare.

Som ett led i Googles åtagande att följa GDPR (General Data Protection Regulation – allmänna dataskyddsförordningen) ger vi utgivare möjlighet att välja vilka annonsteknikleverantörer som får visa och mäta annonser inom det europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES) och i Storbritannien för annonsvisning, annonsmätning och andra funktioner. Alla leverantörer på listan har uppgett särskild information som krävs enligt GDPR, angett en länk som beskriver deras dataanvändning och som du kan ge dina användare i samband med begäran om samtycke och har samtyckt till att följa vår policy för dataanvändning.

Vi ser gärna att du använder de här möjligheterna för att välja en egen lista över annonsteknikleverantörer som du vill samarbeta med och som passar dig. Vi har skapat kontroller för att du ska kunna välja vilka leverantörer du vill anlita så att du har kontroll över aktiviteten på din webbplats. Om du inte använder kontrollerna används gruppen med de vanligaste annonsteknikleverantörerna. Denna grupp omfattar leverantörer som representerar de största intäkterna till utgivare från användare i EES och Storbritannien från alla programmatiska källor för efterfrågan.

Vår policy för användares medgivande inom EU kräver att du tydligt identifierar alla parter som du lämnar ut data till. Detta innebär att du måste informera varje användare om vilka annonsteknikleverantörer du använder, oavsett om du använder gruppen med de vanligaste leverantörerna eller en egen lista över leverantörer.

Du kan se dessa kontroller och listan över annonsteknikleverantörer i dina konton i Ad Manager, AdSense och AdMob. För enkelhetens skull visar vi också de certifierade leverantörerna nedan.

* Annonsteknikleverantörer som finns på en lista som används ofta.