Politikker

Udbydere af annonceteknologi

For at understøtte annoncelevering, annoncemåling og andre funktioner giver vi som led i Googles forpligtelse til at overholde persondataforordningen (GDPR, General Data Protection Regulation) udgiverne mulighed for at vælge, hvilke udbydere af annonceteknologi der må vise og måle annoncer i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) og Storbritannien. Alle de anførte udbydere har delt bestemte oplysninger, der kræves i henhold til GDPR, og et link, der forklarer, hvordan de bruger deres data, som du kan dele med dine brugere som en del af din samtykkeproces. Udbyderne har desuden accepteret at overholde vores politik vedrørende databrug.

Vi opfordrer dig til at bruge disse kontrolelementer til at vælge, hvilke leverandører af annonceteknologi du gerne vil arbejde sammen med, og hvilke af dem der passer til dig. Vi har udviklet kontrolelementer, så du kan vælge, hvilke udbydere af annonceteknologi du arbejder med, så du kan styre aktiviteten på dit website. Hvis du ikke aktivt vælger eller bruger kontrolelementerne, anvendes det hyppigst brugte sæt af udbydere af annonceteknologi. Det hyppigst brugte sæt omfatter de udbydere af annonceteknologi, der står for den største omsætning, der sikrer udgivere størst omsætning fra brugere i EØS og Storbritannien på tværs af alle programmatiske kildeplatforme.

Vores samtykkepolitik for brugere i EU kræver, at du klart identificerer alle de parter, du deler data med. Så uanset om du bruger et tilpasset sæt af udbydere af annonceteknologi eller bruger det hyppigst brugte sæt, skal du oplyse dine brugere om disse udbydere.

Du kan se disse betjeningselementer og listen over udbydere af annonceteknologi på din Ad Manager-, AdSense- eller AdMob-konto. Vi har for nemheds skyld også oplistet de certificerede udbydere nedenfor.

*De udbydere af annonceteknologi, der er en del af en liste over hyppigt benyttede udbydere.