Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

GDPR:n yleiskatsaus ja ohjeet

Mainospyynnön taggaus Euroopan talousalueella, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Sveitsissä olevien käyttäjien rajoitettua datankäsittelyä varten

Voit merkitä mainospyyntösi soveltamaan rajoitettua datankäsittelyä Euroopan talousalueella, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Sveitsissä käyttämällä TFUA-tagia (liian nuori antamaan suostumusta ‑tagi). Tämän ominaisuuden tarkoituksena on helpottaa yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) ja siihen liittyvien lasten yksityisyyttä koskevien säädösten (esim. Ikäryhmälle sopivaa suunnittelua koskevat säännöt eli AADC) noudattamista. Huomaa, että sinulla voi olla myös muita GDPR:n ja AADC:n mukaisia laillisia velvollisuuksia. Tutustu kaikkiin sääntelyohjeisiin ja kysy asiasta lakineuvonnalta. Muista, että Googlen työkalut on suunniteltu helpottamaan velvoitteiden noudattamista. Niiden käyttäminen ei vapauta julkaisijaa mistään lainmukaisista velvoitteista. Lue lisää siitä, miten GDPR ja AADC vaikuttavat julkaisijoiden toimintaan.

Kun käytät tätä ominaisuutta, TFUA-parametri sisällytetään mainospyyntöön. Tämä parametri poistaa personoidun mainonnan (myös uudelleenmarkkinoinnin) käytöstä kyseisen mainospyynnön osalta. Lisäksi parametri poistaa käytöstä pyynnöt kolmantena osapuolena toimiville mainospalveluiden tarjoajille, kuten mainosten mittauksessa käytettäville pikseleille ja kolmansien osapuolten mainospalvelimille.

TFUA-parametrin sisällyttäminen mainospyyntöön ohittaa kaikki käytössä olevat sovellustason asetukset.

Jos käytät Googlen mainospalveluita ja haluat pyytää COPPA:n mukaista rajoitettua datankäsittelyä mainospyyntötason sijasta sivusto-, aliverkkotunnus- tai sovellustasolla, lue sovelluksen merkitsemisestä lapsille kohdistetuksi.

Huom. Jos sovelluksessasi on käytössä tagForUnderAgeOfConsent (TFUA), se ei saa välittää tiettyjä tunnisteita (kuten mainostunnusta) lapsille tai käyttäjille, joiden ikää ei tiedetä. Päivitä SDK:ksi Android 20.6.0 GMA SDK tai sitä uudempi tai iOS GMA SDK 7.67.0 varmistaaksesi, että mainostunnusta ei välitetä, jos mainospyynnössä on TFUA-tagi. Voit myös poistaa mainostunnuksen käytöstä sovelluksessasi estämällä mainostunnuksen luvan yhdistämisen siihen.

Google Mobile Ads SDK

Sovelluskehittäjänä voit ilmoittaa, haluatko Googlen käsittelevän sisältöäsi rajoitetun datankäsittelyn periaatteiden mukaan, kun teet mainospyynnön.

Voit asettaa rajoitettua datankäsittelyä varten tag_for_under_age_of_consent‑parametrin. Lue lisää kehittäjäohjeista: Android ja iOS.