Raportit

Aiemman datan vieminen vanhoista raporteista

Koska raportointidataa hallinnoidaan ja tallennetaan eri tavalla uudessa AdMobin raportoinnin beetaversiossa, aiempi välitysdata ei ole käytettävissä uudessa käyttöliittymässä.

Voit edelleen käyttää aiempaa raportointidataa (myös välitysdataa) klikkaamalla AdMobin Raportit-sivun alareunassa olevaa Siirry vanhoihin raportteihin ‑linkkiä. Tämä aiempi data on käytettävissä rajoitetun ajan ja suosittelemme viemään datan, jos haluat tallentaa sen.

Voit viedä aiemman datan vanhoista raporteistasi seuraavasti:

1. Klikkaa Siirry vanhoihin raportteihin
  2. Klikkaa Raportit-sivun yläosasta sitä raporttia, jonka haluat viedä.
  3. Tee haluamasi muutokset raportissa käytettyyn päivämäärään sekä käytettyihin suodattimiin ja ulottuvuuksiin. Viety data sisältää kaikki raportointitiedot, mutta niitä muokataan AdMob-raporttiisi lisäämiesi suodattimien ja ulottuvuuksien mukaan.
  4. Klikkaa raportin yläosasta VIE, jos haluat viedä kaiken raportointidatasi CSV-tiedostona.