Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Rapporter

Del dine rapporter med andre

Hvis der er tale om en AdMob-konto med flere brugere, bliver dine gemte rapporter automatisk delt med de øvrige brugere af kontoen.

Alle, der har adgang til AdMob-kontoen, kan se de delte rapporter i rapportsamlingen og lave kopier af dem. Det er dog kun den, der har oprettet en rapport (rapportens ejer), der kan redigere rapporten.