Rapporter

Opret en ny gemt rapport

Gemte rapporter er tilpassede rapporter, du opretter og gemmer i AdMob. Du kan til enhver tid få dem vist igen og downloade dataene i en CSV-fil. De skal oprettes ud fra en allerede oprettet rapport på AdMob-brugerfladen. Der er følgende muligheder:

Opret en ny gemt rapport ud fra en af ​​standardrapporterne

På siden Rapporter kan du oprette en ny rapport ved at bruge en af ​​standardrapporterne som skabelon. Følg denne fremgangsmåde:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Rapporter på sidebjælken.
  3. Klik på en af ​​standardrapporterne øverst på siden. Den rapport, du vælger, bruges som skabelon for din nye gemte rapport.
  4. Foretag de ønskede justeringer af de metrics, filtre og dimensioner, der anvendes i rapporten.
  5. Klik på GEM øverst i rapporten.
  6. Navngiv den nye rapport.
  7. Klik på Gem. Den nye gemte rapport vises i rapportsamlingen på din konto.

Opret en ny gemt rapport ud fra rapportsamlingen

På siden Rapporter kan du oprette en ny rapport ved at bruge en gemt rapport fra rapportsamlingen som skabelon. Følg denne fremgangsmåde:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Rapporter på sidebjælken.
  3. Klik på Mere ud for den rapport i rapportsamlingen, du vil kopiere og bruge som skabelon for din nye gemte rapport.
  4. Vælg Gem som.
  5. Navngiv rapporten, og klik på Gem.
  6. Foretag de ønskede justeringer af de metrics, filtre og dimensioner, der anvendes i rapporten.
  7. Klik på Gem. Den nye gemte rapport vises i rapportsamlingen på din konto.

Opret en ny gemt rapport ud fra en rapport, du får vist

Du kan oprette en ny rapport ved at bruge en rapport, du får vist, som skabelon. Følg denne fremgangsmåde:

1. Foretag de ønskede justeringer af metrics, filtre og dimensioner, mens rapporten vises.
  2. Klik på Mere > Gem som.
  3. Navngiv den nye rapport.
  4. Klik på Gem. Den nye gemte rapport vises i rapportsamlingen på din konto. Du finder rapportsamlingen ved at klikke på Rapporter på sidebjælken.