Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Native-Exspress-annonceformatet er blevet udfaset

14. marts 2018
Der kan ikke længere oprettes native-Express-annonceenheder i AdMob, og der bliver ikke længere vist annoncer i allerede oprettede native-Express-annonceenheder. Få flere oplysninger

I oktober 2017 meddelte vi, at native-Express-annonceformatet ville blive udfaset med virkning fra den 1. marts. Det betyder, at der ikke længere vises annoncer i native-Express-annonceenheder, og alle disse annonceenheder er nu blevet fjernet fra AdMob. Historiske rapporteringsdata for disse annonceenheder forbliver dog tilgængelige.

Hvis du havde aktive native-Express-annonceenheder, kan du erstatte dem med bannerannonceenheder. Hvis du er kvalificeret til at deltage i AdMob-betaprogrammet for avancerede native-annoncer, foreslår vi som alternativ, at du genopretter dine native-annonceenheder i dette format