Den 16. november 2017: Konverteringssporing er flyttet til AdWords

Konverteringer udfases i AdMob. I tabellen Konverteringer kan du dog stadig se en skrivebeskyttet liste over de konverteringer, du har oprettet i AdMob og AdWords.

Fremover skal alle konverteringer oprettes i AdWords og spores ved hjælp af Firebase-SDK'et. Når du har linket din AdWords-konto og din Firebase-konto, kan du importere konverteringer fra Firebase og se, hvor effektive dine annoncekampagner er med hensyn til at generere appinstallationer og handlinger i appen for dine Android- eller iOS-apps.

Hvis du ikke har prøvet at konfigurere konverteringssporing i AdWords før, kan du følge vejledningen i sporing af konverteringer med Firebase.

Få flere oplysninger