Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Kom i gang

Optimaliseringstips for AdMob

Nedenfor finner du noen tips som kan hjelpe deg med å optimalisere annonsene dine, og hvordan du får mest mulig ut av AdMob.

Tips om konverteringssporing utenfor nettet for å oppnå gode resultater med Google Ads-kampanjer | [Icon]

Få tilpassede tips om hvordan du kan øke inntektene

Logg på Google-kontoen du bruker for AdMob, for å se Min AdMob-siden, der du finner skreddersydde tips. Du kan også registrere deg for å motta personlig tilpassede optimaliseringstips fra AdMob.

12 tips om hvordan du kan oppnå gode resultater med Google Ads-kampanjer | Annonser [Icon]

Bruk riktig annonseformat til rett tid

Hvert annonseformat har sine sterke sider og bruksområder hvor de kommer best til sin rett. Finn ut mer om hvert annonseformat nedenfor.

• Banner: Et grunnleggende annonseformat som vises øverst og nederst på skjermen på enhetene.
  • Interstitial-annonse: Helsides annonser vises på overgangspunkter og steder der det er naturlig å ta en pause, for eksempel når et spillnivå er fullført. Disse annonsene har støtte for videoinnhold.
  • Interstitial-annonse med belønning (beta): Helsides annonseformat der brukerne blir belønnet for å se på annonser på overgangspunkter og steder der det er naturlig med en pause.
  • Annonser med bonus: Annonser der brukerne blir belønnet for å se på korte videoer og samhandle med spillbare annonser og undersøkelser. Dette er et format som fungerer godt hvis du vil tjene penger på brukere som spiller gratis. Disse annonsene støtter videoinnhold.
  • Integrerte annonser: Annonseformat som kan tilpasses og som stilmessig stemmer overens med brukeropplevelsen i appen. Annonsene vises innebygd i appinnhold. Disse annonsene har støtte for videoinnhold.
  • Appåpningsannonser: Annonser som vises når brukerne åpner eller går tilbake til appen din. Annonsene plasseres oppå skjermen som lastes inn.

12 tips om hvordan du kan oppnå gode resultater med Google Ads-kampanjer | Frekvenstak [Icon]

Slå på alle annonsetyper

Du kan få høyere inntekter hvis du tillater at alle annonsetyper vises. Hvis du slår på alle annonsetyper, kan flere annonsører by på beholdningen for appen din, slik at du kan oppnå høyere eCPM. Hvis du begrenser annonsetypene, kan dette føre til lavere inntekter.

Annonsetypene som kan vises i en annonseenhet, avhenger av annonseformatet du valgte da du opprettet enheten.

Utfør alltid tester for å oppnå gode resultater med Google Ads-kampanjer | [Icon]

Minimer blokkering av kategorier

Du kan kanskje øke inntektene dine ved å tillate at alle annonsekategorier kan vises. Da kan flere annonsører by på beholdningen for appen din, noe som kan bidra til at du får høyere eCPM. Hvis du har behov for det, kan du deaktivere bestemte underkategorier samtidig som du unngår overblokkering. Finn ut mer om å blokkere annonser etter generell kategori