Startside og introduktion

Tilmeld dig AdMob

Velkommen til AdMob!

AdMob samler den funktionalitet ifm. mobilannoncer, som du har brug for, på en enkelt platform, så du kan få mere fra hånden og forsøge at opnå en større omsætning. Det nye appfokuserede design betyder, at vi sætter dine apps i centrum.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig AdMob med en allerede oprette Google-konto, eller du kan oprette en ny. I AdMob bruges din AdSense- og Google Ads-konto også til administration af bestemte funktioner, f.eks. betalinger og egenannoncer. Hvis du ikke allerede har oprettet disse konti, hjælper vi dig med at oprette dem, når du tilmelder dig.

Vælg en af nedenstående valgmuligheder for at komme i gang med AdMob-tilmeldingen.

Jeg har allerede en AdSense-konto. Jeg mangler en Google Ads-konto.

Følge denne fremgangsmåde, hvis du allerede har en AdSense-konto knyttet til den Google-konto, du bruger til at tilmelde dig AdMob:

1. Gå til https://apps.admob.com.
  2. Klik på Tilmeld dig med din Google-konto for at tilmelde dig AdMob med den Google-konto, der er knyttet til din allerede oprettede AdSense-konto. Følg vejledningen på skærmen for at logge ind med denne konto.
  3. Gennemgå de AdSense-kontooplysninger, som automatisk er blevet importeret i AdMob.
  4. Angiv kontooplysningerne for at oprette en ny Google Ads-konto:
    1. Faktureringsvaluta for Google Ads: Vælg den ønskede valuta. Det er den valuta, du betaler Google i, hvis du vælger at bruge Google Ads til betalte kampagner. Den kan ikke ændres senere.
    2. Tidszone: Vælg tidszone. Vi anbefaler, at du angiver samme tidszone for din Google Ads-konto og din AdSense-konto, så du er sikker på at få vist korrekte rapportdata.
  5. Markér afkrydsningsfeltet for at bekræfte, at du har læst og accepterer programpolitikkerne, Vilkår og betingelser for AdSense samt Vilkår og betingelser for Google Ads.
  6. Klik på Opret en AdMob-konto.

Jeg har allerede både en AdSense-konto og en Google Ads-konto.

Følg denne fremgangsmåde, hvis du allerede har en AdSense-konto og en Google Ads-konto knyttet til den Google-konto, du bruger til at tilmelde dig AdMob:

1. Gå til https://apps.admob.com.
  2. Klik på Tilmeld dig med din Google-konto for at tilmelde dig AdMob med den Google-konto, der er knyttet til din AdSense-konto og din Google Ads-konto. Hvis du vil oprette en ny Google-konto, skal du i stedet klikke på Opret en ny Google-konto og følge vejledningen på skærmen.
  3. Gennemgå de AdSense- og Google Ads-kontooplysninger, som automatisk er blevet importeret i AdMob.
  4. Markér afkrydsningsfeltet for at bekræfte, at du har læst og accepterer programpolitikkerne, Vilkår og betingelser for AdSense samt Vilkår og betingelser for Google Ads.
  5. Klik på Opret en AdMob-konto.

Jeg har allerede en Google Ads-konto. Jeg mangler en AdSense-konto.

Følg denne fremgangsmåde, hvis du allerede har en Google Ads-konto knyttet til den Google-konto, du bruger til at tilmelde dig AdMob:

1. Gå til https://apps.admob.com.
  2. Klik på Tilmeld dig med din Google-konto for at tilmelde dig AdMob med den Google-konto, der er knyttet til din allerede oprettede Google Ads-konto. Følg vejledningen på skærmen for at logge ind med denne konto.
  3. Angiv kontooplysningerne for at oprette en ny AdSense-konto:
    1. Land eller område: Vælg dit land eller område. Dit valg afgør, hvilken valuta vi betaler dig i.
    2. Tidszone: Vælg tidszone. Vi anbefaler, at du indstiller den samme tidszone for din AdSense-konto som for din Google Ads-konto, så du er sikker på at få nøjagtige rapporteringsdata.
  4. Gennemgå de Google Ads-kontooplysninger, som automatisk er blevet importeret i AdMob.
  5. Markér afkrydsningsfeltet for at bekræfte, at du har læst og accepterer programpolitikkerne, Vilkår og betingelser for AdSense samt Vilkår og betingelser for Google Ads.
  6. Klik på Opret en AdMob-konto.

Jeg har ikke en AdSense- eller Google Ads-konto. Jeg skal bruge begge dele.

Følg denne fremgangsmåde, hvis du ikke allerede har en AdSense- eller Google Ads-konto knyttet til den Google-konto, du bruger til at tilmelde dig AdMob:

1. Gå til https://apps.admob.com.

2. Klik på Log ind med din Google-konto for at tilmelde dig med en eksisterende Google-konto, eller klik på Opret en ny Google-konto, hvis du vil oprette en ny konto. Følg vejledningen på skærmen.
  3. Angiv kontooplysningerne for at oprette en ny AdSense-konto og en ny Google Ads-konto:
    1. Land eller område: Vælg dit land eller område. Dit valg afgør, hvilken valuta vi betaler dig i.
    2. Tidszone: Vælg tidszone. Vi anbefaler, at du indstiller den samme tidszone for din AdSense-konto som for din Google Ads-konto, så du er sikker på at få nøjagtige rapporteringsdata.
    3. Faktureringsvaluta for Google Ads: Vælg den ønskede valuta. Det er den valuta, du betaler Google i, hvis du vælger at bruge Google Ads til betalte kampagner. Den kan ikke ændres senere.
  4.  Markér afkrydsningsfeltet for at bekræfte, at du har læst og accepterer programpolitikkerne, Vilkår og betingelser for AdSense samt Vilkår og betingelser for Google Ads.
  5. Klik på Opret en AdMob-konto.