Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

12. december 2016: Målretning mod native-annonceenheder i kampagner med egenannoncer

Denne meddelelse er blevet arkiveret og kan være forældet.

Du kan nu målrette mod native-annonceenheder i dine AdMob-kampagner med egenannoncer. Annoncerne i disse kampagner vises i de valgte annonceenheder ved hjælp af det annoncemateriale, du uploader (f.eks. et billede for en årstidsbestemt app-promovering).

Bemærk! Kampagner med native-annoncer er kun kompatible med billed-, tekst- og videoannoncer for appinstallation. Billed- og tekstannoncer, der annoncerer for websites, er ikke kompatible med kampagner med native-annoncer og kan ikke vise native-annoncer

Du målretter mod en indbygget annonceenhed i en kampagne ved at oprette en ny kampagne på fanen Kampagner.

Eksempel på konfiguration af formidlet egenannonce i kampagner.

I trinnet Vælg annonceenheder, og angiv brugermålretning skal du vælge de native-annonceenheder, du ønsker at målrette mod. Følg derefter den resterende del af vejledningen for at oprette annoncer til din kampagne.

I forbindelse med native-ekspresbilledannoncer skal du vælge billeder, der overholder de understøttede billedannoncestørrelser. Få flere oplysninger om implementering af native-ekspresannoncer.

Eksempel på valg af native-annonceenheder, der skal målrettes mod i kampagner.

Oplysninger om de målrettede apps importeres fra Play Butik (Android) og Apple App Store (iOS) og vises i de native-annoncer, du opretter for kampagnen.