Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Lag integrerte annonseenheter

Sørg for en god brukeropplevelse med annonser som passer til utseendet til nettstedet ditt. #integrerteannonser

Med integrerte annonser kan du tilpasse utseendet til annonsene som vises i appen din. Du bestemmer hvordan og hvor annonsene skal plasseres, slik at annonseutformingen samsvarer med appens utforming.

Native ads best practices and policies

Trinn 1: Lag en integrert annonseenhet

Følg fremgangsmåten nedenfor for å lage en integrert annonseenhet for en eksisterende app:

1. Logg på AdMob-kontoen din på https://apps.admob.com.
  2. Klikk på Apper i sidefeltet.
  3. Velg navnet på appen som du oppretter denne annonseenheten for. Hvis du ikke ser appen i listen over nylige apper, kan du klikke på Legg til en app for å legge til en ny app, eller du kan klikke på Alle apper for å søke i en liste over alle appene du har lagt til i AdMob.
  4. Klikk på Annonseenheter i sidefeltet.
  5. Klikk på Legg til en annonseenhet.
  6. Klikk på Velg for å velge det integrerte annonseformatet.
  7. Gi denne annonseenheten et navn. Tips: Ta med relevant informasjon som annonseformat og sted i appen din, slik at det blir enklere å identifisere den på et senere tidspunkt.

8. (Valgfritt) Konfigurer avanserte innstillinger for denne annonseenheten:
    • Medietype: Velg den medietypen for integrerte annonser du vil tillate i denne annonseenheten. Du kan velge ett av alternativene. Merk: Animerte bilder (GIF) støttes ikke for integrerte annonser.
      • Bilde: Bare bildeannonser vises.
      • Video: Bare videoannonser vises.
        MediaView kreves for å kunne gjengi hovedvideoen eller bildeelementet i en annonse. Med ImageView får du gjengitt logo- og appikonelementet. Finn ut mer på Google Developers-nettstedet (Android, iOS).
    • Nedre grense for eCPM: Du kan angi en nedre grense for eCPM (også kjent som minimums-eCPM eller minste eCPM) for hver annonseenhet du oppretter. På denne måten gir du AdMob-nettverket beskjed om at det ikke skal vises annonser i denne annonseenheten når eCPM-verdiene er lavere enn grensen du har angitt. Velg hvordan du vil angi den nedre grensen for eCPM:

1. Google-optimalisert: Google angir de nedre grensene dynamisk basert på brukernes geografiske posisjon, trafikken til annonseenhetene og historiske data. Du kan maksimere de samlede inntektene dine ved å bruke Google-optimaliserte nedre grenser for eCPM. Hvordan Google optimaliserer den nedre grensen for eCPM, bestemmer du selv ved å velge en av disse metodene:
        • Høy nedre grense (beta): Google sørger for at de annonsene du oppnår de høyeste inntektene med, blir vist så ofte som mulig.
        • Middels nedre grense: Google finner en god balanse mellom fyllgrad og annonsene du oppnår de beste resultatene med.
        • Alle priser: Google maksimerer fyllgraden på alle prispunkter.
          I AdMob-grensesnittet vises eCPM i annonseenheter.
      2. Manuell nedre grense: Du angir minimums-eCPM-verdien for hver annonseenhet manuelt. AdMob-nettverket viser ikke annonser med en eCPM som er lavere enn minimums-eCPM-verdien du har angitt for annonseenheten.
      3. Deaktivert: Det finnes ingen nedre grense for eCPM i denne annonseenheten.
      Merk: Den nedre grensen for eCPM gjelder bare for AdMob-nettverket. Den har ingen innvirkning på tredjeparts annonsenettverk eller egendefinerte hendelser konfigurert som annonsekilder i medieringsgrupper.
    • (Valgfritt) Landsspesifikke nedre grenser: Hvis du valgte «Manuell nedre grense» som nedre grense for eCPM i det forrige trinnet, kan du klikke på Legg til landspesifikke nedre grenser for å legge til landsspesifikke nedre eCPM-grenser for denne annonseenheten. Slike grenser overstyrer bare den globale eCPM-verdien for annonseenheten i forbindelse med annonseforespørsler fra det valgte landet.
      1. Velg landet du ønsker å angi en spesifikk nedre grense for. Landet legges til i listen over valgte land. Du kan velge en hel region, eller du kan åpne hver enkelt del for å se enkeltområder innenfor regionen.
      2. Klikk på Rediger ved siden av landet eller området du har valgt, og angi en nedre grense for eCPM.
      3. Klikk på Angi for å lagre eCPM-verdien.
      4. Gjenta disse trinnene (hvis det er nødvendig).
  9. ​Klikk på Opprett en annonseenhet.
  10. Følg veiledningen på Google Developers-nettstedet tilpasset Android, iOS eller Unity for å implementere integrerte annonseenheter i appkoden. Du trenger app-ID-en og annonseenhets-ID-en under implementeringen.​ ​ ​ ​ ​ ​ ​
    Annonser vises ikke i denne annonseenheten før du har fullført dette trinnet. Hvis du ikke er klar for å implementere annonseenheten, kan du klikke på Send dette på e-post for å sende veiledningen på e-post, eller du kan klikke på Ferdig for å forlate siden.
Du kan finne ut mer om dette i retningslinjene for integrerte annonser.

Trinn 2: Utform og implementer en integrert annonse

Når du har laget den integrerte annonseenheten, må du implementere en utforming for integrerte annonser. Integrerte annonser kan utformes på 2 måter:

1. Bruk en mal:  Du kan laste ned maler for integrerte annonser som kan tilpasses og er klare til bruk for Android eller iOS. Det er enkelt å komme i gang med implementering av integrerte annonser ved å bruke maler. Malene kan brukes som de, eller de kan tilpasses etter behov.
  2. Utform annonser fra grunnen av: Følg veiledningen for Android eller iOS for å utforme din egen implementering av integrerte annonser.