På den förbättrade sidan Mitt AdMob hittar du anpassade optimeringstips och kan läsa information om din kontostatus och slutföra konfigureringen.

Länka dina appar till Firebase

Felsök vanliga fel vid länkning till Firebase

Utöka avsnitten nedan om du vill läsa mer om de fel du kan stöta på när du länkar dina AdMob-appar till Firebase.
Utöka allt Komprimera allt Det går inte att länka till Firebase. Uppdatera dina behörigheter.

Om du vill länka en AdMob-app till Firebase måste du ha följande behörigheter för AdMob, Firebase och Google Analytics:

Det går inte att länka appen till Firebase. Uppdatera sidan och försök igen.

AdMob kunde inte ansluta till Firebase när du försökte länka appen. Uppdatera sidan och försök länka appen igen.

Om du fortfarande har problem:

• Kontrollera att du använder samma e-postadress både för AdMob och Firebase.
  • Kontrollera att det projekt du länkar till inte har raderats.
Du har nått gränsen för antal projekt i Firebase

Det finns en gräns för hur många projekt du kan skapa i ett Firebase-konto. Om du har nått gränsen, visas ett felmeddelande när du försöker länka en AdMob-app till ett nytt projekt.

Det här felet utlöses normalt om du försöker skapa mer än elva projekt inom 24 timmar efter att du länkat din första AdMob-app till Firebase.

Det gick inte att skapa ett nytt Firebase-projekt

Ett nytt Firebase-projekt kunde inte skapas just nu. AdMob kanske inte kunde ansluta till Firebase, eller så kanske du har nått maxgränsen för nya projekt i ditt Firebase-konto.

Det gick inte att skapa Firebase-app

En ny Firebase-app kunde inte skapas just nu. AdMob kanske inte kunde ansluta till Firebase, eller så kanske det redan finns en app med samma paket-id i ditt Firebase-projekt.

Du har inte åtkomst till Google Analytics för Firebase från det här AdMob-kontot

En annan användare har redan länkat en app från ditt delade AdMob-konto till Firebase, men du har inte fått åtkomst till datan från Google Analytics för Firebase.

Om du vill få åtkomst till datan från Google Analytics för Firebase måste du kontakta användaren och be honom eller henne att ge dig åtkomst via Firebase-konsolen.

En annan användare av kontot har redan fått åtkomst till Google Analytics för Firebase

En annan användare har redan länkat en app från ditt delade AdMob-konto till Firebase, men du har inte fått åtkomst till datan från Google Analytics för Firebase.

Om du vill få åtkomst till datan från Google Analytics för Firebase måste du kontakta användaren och be honom eller henne att ge dig åtkomst via Firebase-konsolen.