Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Avslutt AdMob-kontoen din

Administrator user role required Du må ha administratortillatelse for å kunne avslutte AdMob-kontoen din for godt.

Forberedelser til kontoavslutning

• Last ned eventuelle rapporter du vil beholde. Alle rapporter og Firebase-tilknytninger slettes når du avslutter kontoen. For å laste ned en rapport, klikk på Mer ved siden av rapportnavnet, og velg Last ned en CSV-fil.
  • Fjern kode for annonseenheter fra appene dine. Annonseleveringen opphører innen et par timer etter at du har avsluttet kontoen, uavhengig av om du fjerner koden for annonseenheter fra appene eller ikke.
  • Avgjør om du vil fortsette å bruke den tilknyttede AdSense-kontoen. Du har fortsatt tilgang til betalingsopplysningene for AdMob i AdSense-kontoen din. For å slette denne informasjonen må du også avslutte AdSense-kontoen tilknyttet AdMob-kontoen du har avsluttet. Finn ut hvordan du avslutter AdSense-kontoen din

Bekreft at du kan motta den siste utbetalingen

Hvis du ikke har noen aktiv AdSense-konto, må du innfri kravene nedenfor i AdMob-kontoen for å kunne motta den siste utbetalingen:

Slik avslutter du kontoen

Når du har fullført de foregående trinnene, kan du avslutte AdMob-kontoen for godt. Følg denne fremgangsmåten:

1. Logg på AdMob-kontoen din på https://apps.admob.com.
    Merk: Hvis kontoen er deaktivert på grunn av inaktivitet, må du reaktivere kontoen før du kan avslutte den.
  2. Klikk på Innstillinger i sidefeltet.
  3. Klikk på Konto-fanen.
  4. Klikk på Avslutt kontoen ved siden av Kontostatus i «Kontoinformasjon»-delen.
  5. Klikk på Ja, fortsett

Hvis du ikke innfrir kravene til siste utbetaling, blir du bedt om å merke av i en avmerkingsboks for å bekrefte at du forstår at du ikke får utbetalt den gjenstående saldoen.
    Merk: Selv om du har nådd betalingsgrensen, kan du ikke avslutte kontoen før du har bekreftet postadressen og løst eventuelle problemer som har ført til at utbetalinger holdes tilbake i kontoen.
  6. Velg årsaken til at du avslutter kontoen.
  7. Klikk på Bekreft avslutning av kontoen.

Hva skjer nå?

Hvis du bare bruker AdMob og ikke den tilknyttede AdSense-kontoen:

• Når du har avsluttet kontoen, mottar du den siste betalingen ca. 90 dager etter månedsslutt, så sant kontoen oppfyller alle kravene for å motta en endelig utbetaling.
  • Den tilknyttede AdSense-kontoen avsluttes også.

Dette skjer hvis du bruker AdSense-kontoen som er tilknyttet AdMob-kontoen:

• Den siste AdMob-utbetalingen blir lagt til i AdSense-kontosaldoen din på slutten av betalingssyklusen som omfatter tidspunktet du avslutter AdMob-kontoen på.
  • AdSense-kontoen blir ikke avsluttet. Du kan avslutte AdSense-kontoen, men først kan det være lurt å lese om hvordan du avslutter AdSense-kontoer.