Uw AdMob-account annuleren

Administrator user role required Als u een AdMob-account definitief wilt annuleren, moet u beheerder van het account zijn.

Herinneringen voordat u annuleert

• Download alle rapporten die u wilt bewaren. Nadat u de annulering heeft bevestigd, worden alle rapporten en Firebase-koppelingen verwijderd. Als u een rapport wilt downloaden, klikt u naast de rapportnaam op Meer en selecteert u CSV downloaden.
  • Verwijder de advertentieblokcode uit uw apps. De advertentieweergave wordt binnen enkele uren na de annulering stopgezet, ongeacht of u de advertentieblokcode uit uw app verwijdert.
  • Als u het AdSense-account gebruikt dat is gekoppeld aan het geannuleerde AdMob-account, houdt u toegang tot AdMob-betalingsgegevens in het AdSense-account.
  • Als u het AdSense-account gebruikt dat is gekoppeld aan het geannuleerde AdMob-account en u al uw AdMob-gegevens wilt verwijderen, moet u ook het AdSense-account annuleren dat aan het geannuleerde AdMob-account was gekoppeld. Meer informatie over hoe u een AdSense-account kunt annuleren

Vereisten om een laatste betaling te krijgen

Als u een AdMob-account annuleert en geen AdSense-account gebruikt, moet het account aan de volgende vereisten voldoen om een laatste betaling te krijgen:

Opmerking: Als u voldoet aan de betalingsdrempelvereiste, kunt u het account pas annuleren nadat u uw postadres heeft geverifieerd en eventuele betalingsstops voor het account heeft opgelost.

Stappen om uw account te annuleren

Voer de volgende stappen uit om uw AdMob-account definitief te annuleren:

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Instellingen.
  3. Klik op het tabblad Accountgegevens.
  4. Klik naast Accountstatus op Account annuleren.
  5. Klik op Ja, doorgaan
    1. Als u niet aan de vereisten voor de laatste betaling voldoet, wordt u gevraagd een selectievakje aan te vinken om te bevestigen dat u begrijpt dat u de uitstaande inkomsten niet krijgt.
      Opmerking: Als u voldoet aan de betalingsdrempelvereiste, kunt u het account pas annuleren nadat u uw postadres heeft geverifieerd en eventuele betalingsstops voor het account heeft opgelost.
  6. Selecteer de reden voor de annulering.
  7. Klik op Annulering bevestigen.

Wat is de volgende stap?

Als u alleen AdMob gebruikt en het bijbehorende AdSense-account niet gebruikt:

Als u het AdSense-account gebruikt dat is gekoppeld aan het AdMob-account:

• Na annulering van het AdMob-account wordt de laatste AdMob-betaling aan het einde van de betalingscyclus aan het saldo van het AdSense-account toegevoegd.
  • Het gekoppelde AdSense-account wordt niet geannuleerd als het AdMob-account wordt geannuleerd. Zie Uw AdSense-account annuleren als u een AdSense-account wilt annuleren.